Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Alibaba i 30 foteljaša

Očigledno je, da se rekonstrukcijom moraju zadovoljiti apetiti svih naroda, narodnosti i etničkih grupa, pojedinaca i njihovih familija. Osim Crnogoraca.

Piše: Milutin L. Cerović

Došlo doba, da se ljubav rekonstruisanih četnika i bošnjaka proba!

Da li gospodo znate, da Nemačka država ima trenutno bezmalo 85 miliona stanovnika.

Tolika Nemačka i njena vlada imaju samo 16 ministarstava, verovali vi ili ne.

Crna Gora jedva da ima nešto preko 600 hiljada stanovnika u ovom trenutku, ali joj to ne smeta da pravi vladu sa najvišim brojem ministarstava na svetu.

Kako su nam javili, biće to vlada sa 24 ministarstva i sedam potpredsednika?!

Očigledno je, da se rekonstrukcijom moraju zadovoljiti apetiti svih naroda, narodnosti i etničkih grupa, pojedinaca i njihovih familija. Osim Crnogoraca.

Ne znamo da li neko ima ideju o tome, šta pokrivaju tih fantomskih 30 ministara i potpredsednika, pored već onih koje imaju sve vlade sveta?

Izgleda da je vlada Crne Gore morala da ukljući maštovitost, pa da u nomenklaturi svojih mistarstava ubaci:

– Ministarstvo za suvo lišće

– Ministarstvo za komarce i razne insekte

– Ministartvo za vinovu lozicu

– Ministarstvo za suve šljive i razno voće

– Ministarstvo za smanjenje broja Crnogoraca

– Ministarstvo za brigu o raspoloženju jednog naprednog komšije

– Ministatstvo za maslinove grane

– Ministarstvo za slanu vodu

– Ministarstvo za brigu o ugroženim prebogatim “srbima”

– Ministarstvo o brizi za sva ministarstva itd.

Kao što se da videti, sva ova silna ministarstva u novoj rekonstruisanoj vladi služe da se totalno opljačka državna kasa Crne Gore.

Da se Crna Gora dovede do propasti svega postojećeg, a onda na scenu stupa on kao spasioc tog požara koji je sam podmetnuo.

To je taj finalni anticrnogorski scenario koji je u toku.

Na kraju ove epske tragedije, imamo jedno pitanje svih pitanja za nas i za ceo svet – da li je neko video i čuo, da postoji neka vlada u Americi bez Amera?

Da postoji vlada Nemačke bez Nemaca?

Da postoji vlada Španije bez Španaca?

Da postoji vlada Grka bez Grka itd…!?

Niste čuli je l’ da?

A jeste čuli za jedini slučaj na svetu, gde u svim vladama Crne Gore već pune četiri godine ne postoji nijedan Crnogorac?

Niste obavešteni sigurno, jer da jeste, setili bi se ovog svetskog neviđenog APARDHEJDSKOG presedana nad presedanima.

Kažu, da ni Jevreji nisu bili u ni u jednoj Hitlerovoj vladi, valjda iz istog razloga kao i Crnogorci danas u Mandićevoj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ermedin
25.07.2024-08:18 08:18

Bog cuva Crnogorce -Ove splacine koje mrze Crnogorace i da se ne pitaju Crnogorci nizasta u svojoj matici je zlo nezapamceno -bolesno psihicka mrznja prema jednom narodu Crnogorcima u svojoj matici ! Gresku sami MNOGO PUTA prave sa svih strana mnogo neprijatelja u kuci uvodi i daje im opstanak za zivot primjer 90.ih Rasirenih ruku su docekali izbjeglice i dali im opstanak danas oce da rusi i pali Crnogorsku DJEDOVINU -Biti najamnik na svom -a koji je sa jednom kesom u ruci dosao -To je ona -NAJEDI KUCE PA TE UJEDE -UPAMET SE CRNOGORCI -Danski Primjer – Zavrsetak rata u… Pročitaj više »

BobZeković
25.07.2024-08:39 08:39

Koliko sam shvato tekst gospodina Milutina Cerovića, on prevaranta i neznalicu Milojka Spajića upoređuje sa Alibabom, a razbojnike iz bajke o Alibabi, sa ministrima-foteljašima. Gospodine Milutine Ceroviću, ALIBABA, je bio skroman, siromašan, ali pametan čovjek. Do bogatstva je došao teškom borbom protiv RAZBOJNIKA. A Milojko Spajić nije ni skroman ni siromašan ni pametan čovjek, I DO BOGATSTVA DOLAZI PREVAROM. U priči o Alibabi, njegov lik potpuno odgovara VOĐI RAZBOJNIKA, DOK NJEGOVI MINISTRI TO ZAISTA I JESU!