Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Adžić: Lično ću ukloniti limeni objekat ako ga postave na Lovćen

Kako dodaje Adžić, ako bi iko pokušao na Lovćen da instalira limeni objekat, ne brinite, to će se ukloniti prije nego bi se i postavilo

Nikakve veze nemamo, sa najavljenim skupom na Lovćenu, ponavljam, nemamo i na njemu učestovati nećemo. Igre drugih smo davno pročitali. U ime CEP-a na tom skupu nema ovlašćenja da iko prisustvuje. Ja prvi neću, jer je to igra stare Udbe, saopštio je predsjednik Crnogorske evropske partije Novak Adžić.

Kako dodaje Adžić, ako bi iko pokušao na Lovćen da instalira limeni objekat, ne brinite, to će se ukloniti prije nego bi se i postavilo.

“Lično ću kao lider CEP-a sa grupom pristalica bit u akciji da se ukloni isti. No, ne basta im ga postaviti. Pa me hapsite, mada je sve zakonito, biće mi čast robijati za Crnu Goru. Valjda razum vlada a ne ludilo! Apelujem na razum. U ime CEP-a kažem, nijedan objekat na Lovćen se stavljati neće i ne može zakonski. A i otpor ćemo lično dati na čelu sa mnom ako bi to neko pokušao, da zlotvori i okupatori evo nas, tu sam prvi jer nam basta! Lako nam je za to”, zaključio je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
24.08.2024-16:48 16:48

A zašto je skup na Lovćenu “IGRA STARE UDBE”? Kako ti to NOVAK znaš? Kojom dedukcijom ili indukcijom ili sopstvenim iskustvom, ti to zaključi? Tvoja CEP-a, a i nijedna politička partija posebno nije izričito pozvana na taj skup! Skup organizuju crnogorski građanski aktivisti preko društvenih mreža, ličnih kontakta, samofinansiran je i još je samo u najavi. Skup je organizovan prvenstveno, kao sjećanje na Belveder, a zamišljen je da se ostvari bez govorancije, politikancije, liderstva, oratorstva, samoreklame, samo masovnim izlaskom na Lovćen i odavanjem pošte Petru II Petroviću Njegošu. Izlaskom na Lovćen Crnogoraca i Crnogorki, simbolično se šalje poruka okupatorskoj srpskoj… Pročitaj više »

BobZeković
24.08.2024-17:00 17:00

Gospodine Novak Adžić, lideru snažne, proslavljene CEP-e, oduševio si sve svojom hrabrošću i odlučnoću da lično, sa “grupom svojih pristalica” ukloniš eventualni montažni objekat sa Lovćena! Dao si nade svima, da ćeš to možda uradit lično sa “grupom svojih pristalica” i sa ilegalnim montažnim objektom okupatorske crkve srbije na Rumiji, pogotovu što za to postoji i validna sudska presuda! Ali ostaje zagonetka svima, zašto ti sa “svojom grupom pristalica” ne spriječi hrabro i odlučno srpske pevačice, igračice i igrače, prerušene u tradicionalne crnogorske nošnje, da sa vrha Orlovog krša objave “celom svetu” da je Cetinje SRCE SRBIJE?

BigJohnson
24.08.2024-23:14 23:14

Sram te bilo pijanduro naduvana sto napadas crngorske patriote kao UDBASE! Dobro se zna ko su u tvojoj CEP ljudi BIA koji su do sad sve crnogorsko sabotirali.