Srijeda, 3 Jula, 2024
Rubrika:

Adžić: Izvini, Hrvatska, njihova je bruka, mi smo protiv zla

''I to je smišljeno da se zaustavi evopski put Crne Gore i da nas uvrijede''

Vladajuća koalicija-Spajić-Mandić-Kneževic-Bečić se obrukala usvajajući sluganski naručenu i besmislenu rezoluciju o Jasenovcu, ocijenio je poručio je predsjednik Crnogorske evropske partije (CEP) Novak Adžić.

Oni su, ističe Adžić, “Vučićeve sluge”.

”I to je smišljeno da se zaustavi evopski put Crne Gore i da nas uvrijede. Izvini Hrvatska, njihova je bruka. Mi smo protiv zla”, naveo je Adžić na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
30.06.2024-13:01 13:01

…bas tako Mandicc-Spajic-Knezevic-Bečic
I oživljena četnicka ideologija _najsramnije vođe u CG ,nadat se u kratkom trajanju !

BobZeković
30.06.2024-13:12 13:12

Gospodine Novak Adžić, predsjedniče CEP-e, Hrvatska dobro zna ko je tvorac REZOLUCIJE O JASENOVCU! HRVATSKA DOBRO ZNA DA TO NIJE CRNOGORSKI NAROD! Ali vi ste predsjedniče CEP-e, grmoglasno, prije mjesec dana najavili NACRT REZOLUCIJE O GENOCIDU SRPIJE NAD CRNOGORCIMA I CRNOGORKAMA, CRNOGORSKIM NARODIM. Ta je rezolucija trebala DA POKRENE SNAŽAN, ORGANIZOVAN CRNOGORSKI OTPOR SRBPSKOM OKUPATORU! Od toga, poslije pompezne najave, VELIKO NIŠTA, NOTHING, NIHTS!. I dok iz fotelja,perom, veličaš hrabrost i slobodarstvo CRNOGORACA I CRNOGORKI, u tišini, vrlo organizovano i nemilosrdno sprečavate CRNOGORCE I CRNOGORKE DA OJAČAJU I RAZVIJU SVETU CRNOGORSKU PRAVOSLAVNU CRKVU. Tako diroktno utičete na dezorganizaciju i rasplinjavanje… Pročitaj više »