Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Adžić: Građani da izađu na popis i izjasne se po sopstvenom uvjerenju u pogledu vjere, nacije i jezika

Stava je da će, kako dodaje, uprkos svemu na popisu biti više Crnogoraca i Crnogorki, nego što to nama izgleda

Predsjednik Crnogorske evropske partije (CEP) Novak Adžić u izjavi za Portal Analitika poručio je da shodno novim okolnostima ova stranka zastupa stav da građani treba da izađu na popis ukoliko budu ispunjeni svi traženi uslovi od strane opozicije.

„Na popisu koji počinje sjutra, ako sve opozicione partije zajedno budu učestovale na njemu, a najvjerovatnije hoće sve, odnosno ako se danas bude usvojila specifikacija softvera za provjeru podataka, CEP smatra da treba da građani Crne Gore izađu na popis i popišu se po svom uvjerenju u poglede vjere, nacije i jezika“, kaže Adžić.

Stava je da će, kako dodaje, uprkos svemu na popisu biti više Crnogoraca i Crnogorki, nego što to nama izgleda.

„Živjela Crna Gora. Sve za Crnu Goru, Crnu Goru ni za što“, poručuje za Analitiku predsjednik CEP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cirkus
02.12.2023-15:02 15:02

Prvo da se na popisijadi popisu partije ,rukovodstva,da vidimo rezulltate.
A na popisu ce biti sto bg. hoće .

BobZeković
02.12.2023-16:40 16:40

Crna Goro tugo pregolema, Crnogorci i Crnogorke, 0će li vas ikad pošteni, iskreni, skromni, pametni, dobronamjerni ljudi upućivati što treba da radite! Sad vas pravnici i istoričari ganjaju da radite po zakonu, koji je direktno usmjeren i realizovan radi uništenja Crnogoraca i Crnogoraca. Prije smo dan ovi isti čovjek, iz mozga je optuživa MONSTAT za falsifikivanje zlonamjerno rezultate popisa ia iz 2011, a što je dokaza NJEGOV PARTIJSKI EKSPERT. Optužio je MONATAT za falsifikovanje, a u vrijeme popisa 2011, ON je bio u vlasti!. Sad poziva Crnogorce i Crnogorke da ih ponovo pokradu na popisu, ovaj put na njegove oči… Pročitaj više »