Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Adžić: Crna Gora pod tihom okupacijom, njom vlada marionetski režim – red je da ga smijenimo na vanrednim izborima

Živio crnogorski i građanski demokratski front slobode, kojeg svi moramo demokratski graditi, u budućnosti, ali ne u eventualnim koalicijama pojedinih, ovakvih i onakvih, s četnicima ili njihovim slugama i kolaborantima. Nego principijelno i časno, svi iskonski suverenisti trebaju se pošteno dogovoriti.

Piše: Novak Adžić

Ovo je principijelni stav i apel, ovo nije reakcija na stav bilo kog političkog, stranačkog subjekta u Crnoj Gori. Ovo je naš dosljedni stav, kojega se nećemo odreći.

Jasno poručujemo – dosta je bilo (i jeste) više licemjerja na političkoj sceni Crne Gore.

Konačno se moraju raščistiti neke stvari, da znamo đe je ko i ko je spreman da koalira sa svakim radi ličnog i partijskog profita i uhljebljenja, a ko to nije. Jer se zna da je Crna Gora država i jedina domovina naša, te da je ona prije i iznad svega. I partije treba njoj da služe, a ne Crna Gora partijama.

Živio crnogorski i građanski demokratski front slobode, kojeg svi moramo demokratski graditi, u budućnosti, ali ne u eventualnim koalicijama pojedinih, ovakvih i onakvih, s četnicima ili njihovim slugama i kolaborantima. Nego principijelno i časno, svi iskonski suverenisti trebaju se pošteno dogovoriti. Ne ide neko u klin a drugi u ploču.

Ova sramotna vlast izdala je i prodala Crna Goru. Svaka vlast koja pobijedi na izborima, legalnim i legitimnim putem, ustavno, ima samo pravo da upravlja državom, ali nema pravo da izda, preda i proda državu. Izdaja i veleizdaja su zabranjene i kažnjive. Pravno, zakonski.

Vanredni izbori bili bi najbolje rješenje za Crnu Goru. Ova Frankenštajn vlast samo produžava agoniju naše Crne Gore. To je loše…

Crnogorska evropska partija je spremna za dogovor suverenista na ravnopravnim osnovama i ona je zagovornik postizbornih (a neđe đe je nužno i predizbornih) koalicija, isključivo na nepokolebljivim suverenističkim osnovama i sa političkim subjektima koji dokazano i djelima konstantno potvrđuju da sa Crnom Gorom nema trgovine i ne smije biti i da je svaka vlast prolazna, a samo naša građanska i slobodna Crna Gora treba i mora biti vječna.

Naša država je, nažalost, pod tihom, mirdonopskom okupacijom i puzajućom aneksijom i njom vlada hirbridni i marionetski režim. Red je da ga smijenimo na vanrednim parlamentarnim izborima, koji su potrebni Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
19.07.2024-11:51 11:51

PRESANITE, ti i tvoji najblži saradnici i iz CPC (Sreten Vujović, profesor, član DANU, PEV)i, blokiranje i ubijanje Crnogorske pravoslavne crkve, koju je narod oporavio i omogućio jojj rad, na OPŠTECRNOGORSKOM ZBORU, 03.09.2024 na Cetinje,. Neiskren si i nepodoban da predvodiš bilo kakvu partju sa Crnogorskim prefiksom. SVE ZA CRNU GORU, CRNU GORU NI ZAŠTO, POGOTOVU NE SA CEP!

Liberal
19.07.2024-11:57 11:57

Pa što Adžiću nijesi ušao u koaliciju sa
LP, SDP i SD?
Nema čekanja!