Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Adžić: CEP kao partija ne učestvuje na građanskim skupovima

Predsjednik CEP-a je pojasnio da ako je pogrešno shvaćen zbog jučerašnjeg saopštenja, kad je pomenuo ''igre stare Udbe'', apsolutno nije mislio na organizatore u ime grupe građana najavljenog skupa na Lovćenu

Predsjednik Crnogorske evropske partije CEP Novak Adžić je pojasnio da ako je pogrešno shvaćen zbog jučerašnjeg saopštenja, kad je pomenuo “igre stare Udbe”, apsolutno nije mislio na organizatore u ime grupe građana najavljenog skupa na Lovćenu.

“Protiv kojega nemam ništa, naprotiv smatram da je koristan i potreban, ali CEP kao partija ne učestvuje na građanskim skupovima, već je to pravo građana i svakog pojedinca da sam odluči hoće li učestvovati na skupu”, rekao je Adžić.

On je naveo da je uvjeren da će na skupu biti i članovi CEP-a, ali ne u ime partije, već u svoje ime, kao i ostali građani patrioti.

“Zaista, ako sam shvaćen drugačije od ovoga, ja se izvinjavam”, zaključio je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
25.08.2024-12:45 12:45

Shvaćen si upravo kako si rekao LIDERU CEP-e, NOVAK ADŽIĆ! Zato ne treba ništa da se izvinjavaš. PREDSTAVIO SI SE JAVNOSTI TAČNO KO SI I ŠTO SI! I HVALA TI NA TOME! UMJESTO DA SE IZVINJAVAŠ I DALJE, PRESTANI DA VRŠIŠ NEDJELA PREMA CRNOGORSKOJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI, MITROPOLITU BORISU I SVJEŠTENSTVU CRNOGORSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, A KOJE JE CRNOGORSKI NAROD IZABRAO NA OPŠTECRNOGORSKOM ZBORU!

Boško
25.08.2024-15:40 15:40

Ti si se Bobe vise puta sa komentarima pokazao kao srbijanski dobrocinitelj.
Gospodin Novak je dokazani Crnogorski patrijota, a ti si sa svojim komentarima dokazani podspiclov sa zadatkom da razbijas jedinstvo medju Crnogorce.