Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Adžić: Apanaža i političko korito nije smisao života

''Nas ne zanima novi Mustafa Mulaić u liku metalurga, političog prevrtljivca, i najmanje ličnosti sumnjivog znanja i obrazovanja, a to znači da je lider Bosnjačke stranke obični politički demagog i licemjer''

Piše: Novak Adžić

Ne damo Te Crna Goro. Dok je nas živih. Časno, ustavno i pošteno. Mi smo nesalomivi i niko nas ekstemizovati ne može. I neće moći, sve i da hoće. Ekstremizam je daleko od nas. Podvale i laži odbijaju se od nas kao udari talasa u stijene. Mi smo čvrsti kao stijena za Crnu Goru i za sve nacije i vjere jednako u njoj, odani Crnoj Gori, jedinoj našoj.

Nas ne zanima novi Mustafa Mulaić u liku metalurga, političog prevrtljivca, i najmanje ličnosti sumnjivog znanja i obrazovanja, a to znači da je lider Bošnjačke stranke obični politički demagog i licemjer. Spajićevog i Mandićevog epigona g. Ervina Ibrahimovića. Nije on isto što i vrhunski i bratski časni Bošnjaci u Crnoj Gori, koji veze nemaju s ovom njegovom sramnom trgovinom i izdajom.

Bošnjaci i Ervin Ibrahimovic nijesu isto. Zalud on pokušava izigravati ovdašnjeg Milorada Pupovca iz Hrvatske. Nije to ista stvar. Bošnjačka stranka ne predstavlja većinu no manjinu Bošnjaka u CG. To statistika jasno veli.

Zato svako će snositi posljedice na narednim izborima svojih političkih odluka. I moguće, stidjeti se jednog dana. Korito nije smisao života.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve