Subota, 28 Septembra, 2024
Rubrika:

Abdić: U ovom gradu jednako se proslavljaju i Božić i Bajram, za takvu Podgoricu se borim i živim!

Kako je dodao, sada, nažalost, Podgorica nema pravog domaćina, pa je, kako je ukazao - danas svuda oko nas nered

U Podgorici je održana završna konvencija liste DPS-a “I riječju i djelom- dr Nermin Abdić” za predstojeće lokalne izbore u glavnom gradu.

U prepunoj Areni nosilac liste dr Abdić pozdravljen je gromkim aplauzom. On je večeras pozivao okupljene da u nedjelju u ovo doba opet budu zajedno i proslave veliku pobjedu DPS-a.

“U ovom gradu i Božić i Bajram proslavljaju se srećno i radosno. To je naša Podgorica. Ovaj grad svakog dočekuje širom raširenih ruku. Za takvu Podgoricu se borim i živim”, poručio je Abdić.

Kao neko čiji su korijeni u ovom gradu, on ističe ne postoji druga Podgorica nego ona građanska i evropska.

Kako je dodao, sada, nažalost, Podgorica nema pravog domaćina, pa je, kako je ukazao – danas svuda oko nas nered.

“Pojedini djelovi grada nemaju vodu, a neki su pod vodom čim padne malo kiše. Umjesto da pričamo o razvojnim projektima naše teme su pacovi i psi lutalice. Zato stavljamo tačku na haos u gradu! Podgorica može i mora bolje. Bez obzira na niske udarce i ono što su rekli o DPS-u, ja im garantujem – i vama će biti bolje kad se DPS vrati na vlast”, poručio je Abdić.

On je dodao da na žalost već godinu i po Podgorica nema pravog domaćina. Danas je svuda oko nas nered.

Pojedini djelovi grada nemaju vodu, a neki su pod vodom čim padne malo kiše. Umjesto da pričamo o razvojnim projektima, teme su postali pacovi i psi lutalice, istakao je dr Abdić.

“Stavljamo tačku na haos u gradu, Podgorica može i mora bolje. Bez obzira na niske udarce i ono što su rekli o DPS-u, ima da im kažem – I vama će biti bolje kad se DPS vrati na vlast”, poručio je Abdić.

On je poručio da “dok oni pokušavaju da nas dijele, mi se ne damo podijeliti jači smo nego ikada.”

Abdić je istakao da ko ne vjeruje neka se strpi do nedjelje veče.

Nosilac liste “I riječju i djelom – dr Nermin Abdić” poručio je: “Zato u nedjelju svi kao jedan. Moramo im poslati poruku. Imali ste šansu i nijeste je iskoristili, hvala na svemu, ali sad ajte doma”.

Pred brojnim Podgoričanima večeras su i bivši predsjednici Crne Gore i nekadašnji visoki funkcioneri te partije Milo Đukanović i Filip Vujanović koji su takođe pozdravljeni dugim aplauzom.

U nastavku pogledajte djelić atmosfere sa večerašnje konvencije:

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve