Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Rubrika:

Abdić: Dobri moji, e ovo je dobro! Živković: Srećni vam vanredni parlamentarni izbori

''Na održanim izborima, DPS je osvojila 50 posto više glasova u odnosu na prvu narednu listu i DPS će biti stožer buduće lokalne uprave. Partije opozicije su trijumfovale nad partijama vlasti. Partije koje su srušile ovakvu vlast treba da formiraju vlast u gradu'' rekao je Abdić.

Nosilac liste DPS na lokalnim izborima u Podgorici Nermin Abdić kazao je u prvom obraćanju nakon izbrornih rezultata: Dobri moji e ovo je dobro! DPS je ubjedljuvo najjača partija u Podgorici.

”Na održanim izborima, DPS je osvojila 50 posto više glasova u odnosu na prvu narednu listu i DPS će biti stožer buduće lokalne uprave. Partije opozicije su trijumfovale nad partijama vlasti. Partije koje su srušile ovakvu vlast treba da formiraju vlast u gradu” rekao je Abdić.

Lider DPS Danijel Živković rekao je:

”Srećni vam vanredni parlamentarni izbori. Vlada Crne Gore je večera pala. Pozivamo premijera da podnese ostavku, Vrijeme je za vraćanje ozbiljnosti u politički život i vraćanje DPS na pozicije društvene i političke odgovornosti”, rekao je Živković.

Okupljeni skandiraju: Srušio si vladu Nermine!

Živković je, govoreći o partnerima, rekao da je vlast sa državnog nivoa izgubila legitimet, i da najjači treba da poziva na razgovor.

Opozicija je osvojila većinu, i na toj platformi će biti formirana vlast u Podgorici – rekao je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve