Petak, 20 Septembra, 2024
Rubrika:

Abazović: Mujoviću, jesi li uzeo stan od DPS-a?

''Gospodine Mujoviću, jesi li uzeo stan od DPS-a? Kako te je Duško Bjelica postavio za dekana? Takav kandidat ne treba nikome. Reci Mujoviću kad si toliko stručan kako je moguće da 2024''

Lider Građanskog pokreta (GP) URA Dritan Abazović pitao je nosioca izborne liste “Evropa sad-Demokrate-Još jače-prof. dr Saša Mujović” Sašu Mujovića da li je uzeo stan od Demokratske partije socijalista (DPS).

“Dobio sam informaciju da je gospodin Mujović, koji se inače ionako ništa ne pita, počeo lično da targetira našeg kandidata, naše kandidatkinje za odbornice i da priča o nekim familijarnim odnosima. Kako, sticajem okolnosti, znam sve što ne bi trebalo da znam, pitam gospodina Mujovića što mu dođe onaj što ga je Svetozar Marović optužio da mu je uzeo 800 hiljada eura da bi dobio presudu na sudu”, saopštio je Abazović na predizbornom skupu koalicije okupljene oko kandidata za gradonačelnika Podgorice Luke Rakčevića u Maslinama.

Kako je saopšteno iz GP URA, Abazović je Mujovića pitao i “ko su profesori Mujovići sa Univerziteta Crne Gore optuženi za najveću korupciju u Crnoj Gori u saradnji sa Vesnom Medenicom”.

“Gospodine Mujoviću, jesi li uzeo stan od DPS-a? Kako te je Duško Bjelica postavio za dekana? Takav kandidat ne treba nikome. Reci Mujoviću kad si toliko stručan kako je moguće da 2024. Elektroprivreda Crne Gore za prvih osam mjeseci ima tri miliona eura u minusu, kad sam je ja sa svojim kolegama ostavio sa 80 miliona eura na računu”, kazao je Aabzović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve