Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Vuković kao koordinator Uprave za igre na sreću predao dužnost novoizabranom v.d. direktora Spasoju Papiću

Zahvalivši na prijemu, Iz MF-a su naveli da je Papić je poručio da će se, kao i u dosadašnjoj karijeri, na mjestu direktora Uprave za igre na sreću voditi ''najvećim profesionalnim standarima, težiti reformama i zadovoljavati isključivo postignutim rezultatima''

Ministar finansija (MF) Novica Vuković, kao koordinator Uprave za igre na sreću, predao je danas dužnost novoizabranom vršiocu dužnosti direktora Uprave za igre na sreću, Spasoju Papiću i tim povodom poželio mu uspješan rad u daljem unaprjeđenju ove značajne oblasti.

Imajući u vidu opredjeljenje Vlade da kroz implementaciju sistema nadzora u priređivanja igara na sreću i pripremu novog zakona kojim će ova oblast biti bolje regulisana, osigura poštovanje pravnog poretka koje će značiti i značajno bolju naplatu prihoda, ministar Vuković je izrazio očekivanja da će “Papić dati lični doprinos uređenju i osavremenjivanju Uprave za igre na sreću”.

Zahvalivši na prijemu, Iz MF-a su naveli da je Papić je poručio da će se, kao i u dosadašnjoj karijeri, na mjestu direktora Uprave za igre na sreću voditi “najvećim profesionalnim standarima, težiti reformama i zadovoljavati isključivo postignutim rezultatima”.

U saopštenju MF-a navodi se da su se sagovornici saglasili da konstruktivna saradnja sa priređivačima, kroz otvoreni dijalog, treba da bude “temelj u daljem kreiranju politika u ovoj zahtjevnoj oblasti”.

Iz MF-a su kazali da je Spasoje Papić, magistar informacionih tehnologija sa višegodišnjim iskustvom na rukovodećim i ekspertskim pozicijama u javnom i privatnom sektoru, u oblasti informacionih tehnologija.

“Magistrirao je sa ocjenom 10 na Fakultetu za informacione tehnologije i profesor je u JU Srednjoj Elektrotehničkoj školi “Vaso Aligrudić””, naveli su iz MF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve