Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Tokom zime iz Podgorice Rajanerom samo do Londona

Novoimenovani generalni direktor Aerodroma Crne Gore, Roko Tolić, priznao je problem i planira da ubijedi Rajaner da preispita svoju odluku

Rajaner (Ryanair) će tri cjelogodišnje linije iz Podgorice pretvoriti u ljetne sezonske, što će rezultirati time da niskotarifni prevoznik zadrži jednu destinaciju iz glavnog grada tokom predstojeće zimske sezone, koja počinje 27. oktobra i traje do 30. marta naredne godine, piše portal EX-YU Aviation.

To je, podsjećaju oni, nastavak trenda od prošle zime kada su tri rute Rajanera takođe degradirane na ljetne sezonske.

„Aviokompanija ne planira da obavlja letove iz Berlina, Krakova i Gdanjska poslije ove zime. Ove destinacije se pridružuju Šarlrou, Zagrebu i Mančesteru koji su prošle godine degradirani na ljetnu sezonu. Kao rezultat toga, Rajaner će imati samo četiri sedmične rotacije između London i Podgorice tokom zimske sezone 2024/25“, piše EX-YU Aviation.

Novoimenovani generalni direktor Aerodroma Crne Gore, Roko Tolić, priznao je problem i planira da ubijedi Rajaner da preispita svoju odluku. Uskoro će se sastati sa upravom aviokompanije u Dablinu.

„Nadamo se pozitivnim pomacima, ali više će se znati u oktobru. Naše rasprave imaju za cilj da zaustave ovaj trend i podstaknu čvršće odnose koji napreduju. Nemam čarobni štapić. Promjene se neće dogoditi preko noći. Međutim, mi marljivo radimo svaki dan kako bismo se što bolje pripremili za predstojeću sezonu. Mi nudimo aviokompanijama milionske popuste svake godine“, rekao je Tolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve