Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

PREMIJER NE PRESTAJE DA LAŽINJA Spajić u ekstazi napisao da će građani dobiti najveće povećanje plata u istoriji

Premijer koji se odavno profilisao kao nepopravljivi demagog, patološki lažov i epski muljator sa sumnjivim poznanstvima u svijetu kripto prevaranata, nastavlja da iznosi fatastične priče o povećanju životnog standarda u koje ni sam ne vjeruje, osim ako je lud ili drogiran.

Resurs američko-srpskih lobija koji zvanično obavlja funkciju premijera Crne Gore u ime Andrije Mandića i srpskog autokrate Aleksandra Vučića, Milojko Spajić ne prestaje da se sprda sa crnogorskim građanima koji pod njegovom vladom proživljavaju najgoru inflaciju još od devedesetih.

Premijer koji se odavno profilisao kao nepopravljivi demagog, patološki lažov i epski muljator sa sumnjivim poznanstvima u svijetu kripto prevaranata, nastavlja da iznosi fantastične priče o povećanju životnog standarda u koje ni sam ne vjeruje, osim ako je lud ili drogiran.

”Gradimo Crnu Goru budućnosti”, poručio je Spajić navodeći da će građani dobiti najveće povećanje plata u istoriji države.

“Naši građani dobiće najveće povećanje plate u istoriji Crne Gore. Minimalnu platu sa 450 eura radnicima sa srednjom školom povećavamo na 600 eura, tj. za 33 odsto, a visokoškolcima na 800 eura, što je povećanje od čak 78 odsto”, napisao je premijer u objavi na mreži X.

Gradimo, kaže, Crnu Goru budućnosti!

Ova objava najviše podsjeća na bulažnjenje čovjeka koji je u nervnom rastrojstvu počeo da vjeruje u svoje laži. Ovakav izliv demagogije takođe može biti produkt iznenadnog ekstatičnog stanja euforije izazvanog određenom supstancom koja se dobija od lista biljke koja dominantno raste u Južnoj Americi, najviše u Boliviji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bcaramdjordje
05.09.2024-21:14 21:14

Pi zastidje Crne Gore,lazovcina odvratna