Subota, 6 Jula, 2024
Rubrika:

Radovanić: Stan za sve prošao Zakonodavni odbor Skupštine

Radovanić je naglasio da ovu incijativu, kako su više puta kazali, treba posmatrati kao nešto što prevazilazi partijske okvire i što je usmjereno ka poboljšanju osnovnih uslova za život svih građana, bez obzira na njihove razlike

Predlog zakona “Stan za sve” prošao je danas na Zakonodavnom odboru Skupstine Crne Gore. “Zahvalnost svim poslanicima i poslanicama koji su danas na Zakonodavnom odboru Skupštine Crne Gore podržali Predlog zakona o Fondu STAN ZA SVE”, istakao je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić, dodajući da je danas napravljen veliki korak ka usvajanju zakonskog rješenja koje građani sa nestrpljenjem očekuju.

Radovanić je naglasio da ovu incijativu, kako su više puta kazali, treba posmatrati kao nešto što prevazilazi partijske okvire i što je usmjereno ka poboljšanju osnovnih uslova za život svih građana, bez obzira na njihove razlike.

Navodi da očekuje podršku svih poslanika i poslanica u Skupštini.

“Ostalo je da matični odbor Skupštine, Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje da pozitivno mišljenje nakon čega će predlog biti razmatran na plenumu. STAN ZA SVE se bavi rješavanjem suštinskih pitanja zbog čega očekujemo podršku 81 poslanika i poslanice u Parlamentu”, naznačio je Radovanić.

Radovanić zaključuje da će Građanski pokret URA nastaviti da insistira na usvajanju ovog rješenja kako bi u vremenu inflacije i ogromnih cijena nekretnina i zakupa, građanima po cijeni od 900 eura po metru kvadratnom omogućili da dođu do svog krova nad glavom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve