Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Opština Bar: Javni poziv za prethodnu konsultaciju u vezi sa utvrđivanjem Nacrta Odluke o budžetu za 2025.

''Važno je da se predlozi odnose na raspoložive izvore finansijskih sredstava i njihovu namjenu u skladu sa zakonskom regulativom''

Opština Bar obavještava građane i sve zainteresovane subjekte da su Sekretarijat za finansije i Sekretarijat za imovinu i investicije pokrenuli postupak izrade Nacrta Odluke o budžetu Opštine Bar za 2025. godinu.

“Pozivamo sve građane, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organe lokalne uprave, preduzeća čiji je osnivač Opština Bar, državne organe i službe, pravna lica, preduzetnike i ostale zainteresovane da dostave svoje predloge, stavove i sugestije vezane za ovaj Nacrt. Važno je da se predlozi odnose na raspoložive izvore finansijskih sredstava i njihovu namjenu u skladu sa zakonskom regulativom.

Svi zainteresovani svoje predloge mogu dostaviti putem pošte na adresu Sekretarijata za finansije i Sekretarijata za imovinu i investicije (Bulevar Revolucije br. 1, 85000 Bar), neposredno na šalteru Građanskog biroa Opštine Bar, ili putem e-mail adresa: [email protected] i [email protected]. Rok za dostavljanje predloga je od 02.09. do 12.09.2024. godine”, saopšteno je iz Opštine Bar.

Sekretarijati će obraditi sve prikupljene podatke i sačiniti Izvještaje o rezultatima prethodnog konsultovanja, koji će biti objavljeni na internet stranici Opštine Bar (www.bar.me).

“Predlozi i sugestije koji budu dostavljeni u skladu sa pravilima će biti razmotreni i uzeti u obzir pri izradi konačnog Nacrta Odluke o budžetu.

Javni poziv o pokretanju postupka za prethodnu konsultaciju objavljen je na internet stranici i društvenim mrežama Opštine Bar, putem lokalnom javnog emitera Radio Bar, oglasnoj tabli Opštine Bar te dostavljen svim mjesnim zajednicama.

Za dodatne informacije, građani se mogu obratiti na brojeve telefona 030 301–454 i 030 301–464 ili lično u kancelarijama Opštine Bar (brojevi 131 i 120) svakog radnog dana od 10:30h do 14:00h”, dodaju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve