Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Novaković Đurović: Elektronskom sjednicom Socijalnog savjeta o najvažnijem pitanju Spajićeva Vlada nastavlja sa degradiranjem institucija

Novaković Đurović ističe da su Spajić i njegova Vlada nakon fijaska sa javnom raspravom o Fiskalnoj strategiji, na kojoj su se uglavnom čule kritike, odlučili da u svom stilu, bježeći od razgovora, na brzinu dobiju podršku Socijalnog savjeta

Sjednica Socijalnog savjeta o izmjenama Zakona o radu kojima se predviđa formiranje dvije minimalne zarade od 600 i 800 eura, održana je elektronskim putem. Ovo predstavlja nastavak degradiranja institucija od strane Spajića i njegove Vlade. Socijalni savjet je trebalo da zasijeda i detaljno raspravlja o izmjenama jer se radi, kako i sam Premijer kaže, o najvažnijem pitanju za građane, saopštila je poslanica Građanskog pokreta URA, Ana Novaković Đurović.

Novaković Đurović ističe da su Spajić i njegova Vlada nakon fijaska sa javnom raspravom o Fiskalnoj strategiji, na kojoj su se uglavnom čule kritike, odlučili da u svom stilu, bježeći od razgovora, na brzinu dobiju podršku Socijalnog savjeta.

“Osim toga, premijer Spajić je opet, pokušao da obmane javnost izbjegavajući punu informaciju sa sjednice. Na svom facebook nalogu pozdravio je odluku Socijalnog savjeta da podrži izmjene Zakona o radu, ali je propustio da istakne da dva člana Savjeta uopšte nisu glasala, a da je četvoro bilo protiv”, zaključila je Novaković Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve