Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Nova blokada saobraćaja radnika Košute: Imamo pravo da iskažemo svoje nezadovoljstvo

Oni su od 11 časova stajali pored magistrale s transparentima, nakon čega je od 11.30 uslijedila polusatna blokada saobraćaja

Bivši radnici cetinjske „Košute” zaustavili su i danas saobraćaj između Cetinja i Podgorice, u mjestu Kruševo ždrijelo, zahtijevajući od Vlade da im se, između ostalog, isplate zaostale zarade.

Oni su od 11 časova stajali pored magistrale s transparentima, nakon čega je od 11.30 uslijedila polusatna blokada saobraćaja.

Predstavnica radnika Dijana Vujović još jednom je pozvala ministarku rada i socijalnog staranja Naidu Nišić da ispuni obećanje i pomogne radnicima.

Vujović je poručila ministru unutrašnjih poslova Danilu Šaranoviću i direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu da nije korektno ograničiti blokadu saobraćaja na pola sata dok se drugim građanima dozvoljavaju blokade i po tri sata.

Dvadeset osam godina traje borba radnika nekadašnje Košute, ali i pored sveg nerazumijevanja nadležnih institucija, oni poručuju da neće odustati od borbe za svoja prava.

Sljedeći protest bivših radnika Košute biće održan u ponedjeljak, a vrijeme početka protesta odnosno blokade puta Cetinje – Podgorica još uvijek nije poznato.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve