Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Nastavljen protest radnika Košute; Martinović: Lagale su nas sve prethodne Vlade

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će protest, odnosno blokada puta, trajati do 14 sati, cetinjska policija zamolila je predstavnicu radnika Dijanu Vujović da skrati vrijeme trajanja protesta za sat vremena

Radnici nekadašnje Košute nastavili su danas sa protestima na Kruševom ždrijelu, gdje su blokirali putni pravac Cetinje – Podgorica od 12 do 13 sati.

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će protest, odnosno blokada puta, trajati do 14 sati, cetinjska policija zamolila je predstavnicu radnika Dijanu Vujović da skrati vrijeme trajanja protesta za sat vremena.

Mnogi građani Cetinja i turisti danas su pješice ulazili u grad, a u jednom trenutku došlo je do rasprave između Vujović i turističkog vodiča Dušana Drakića koji je odlučio da krene prema Cetinju sa autobusom u kojem su se nalazili izraelski turisti, prenosi RTV Cetinje.

Vujović je podsjetila da se njihova dokumentacija nalazi u Vladi Crne Gore, naglašavajući da je razočarana jer se niko nije obratio nakon četiri mjeseca protesta.

U ime radnika govorio je i Dragan Martinović koji je kritikovao i vlast i opoziciju.

“Ovih dana se mogu čuti kritike na račun radnika Košute, zašto smo čekali do sada, zašto se blokiraju putevi, a svi zaboravljaju da su nas lagale sve prethodne Vlade godinama unazad, i DPS-a i PES-a, a pogotovo URE, koja nikad nije bila ni kvarat od URE. Nik Đeljošaj reče da je to politički skup, ali ne reče koju to stranku ili politiku podržavamo. A i vi ministarko Nišić, niste govorili istinu kada ste rekli da ćete pomoći radnicima Košute, i vi ste nas obmanuli”, kazao je Martinović.

Sljedeći protest radnici Košute najavili su za ponedjeljak, ne precizirajući u koje vrijeme.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve