Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Mugoša: Spajićeva jeftina državna prodavnica od vrata do vrata

Mugoša ocijenio da je najava osnivanja preduzeća za robne rezerve i za direktnu dostavu namirnica jeftin populizam premijera Milojka Spajića koji ne može proći

Predsjednik Odbora Glavnog grada Ilija Mugoša ocijenio je da je najava osnivanja preduzeća za robne rezerve i za direktnu dostavu namirnica jeftin populizam premijera Milojka Spajića koji ne može proći.

”Ovim povodom ne pitamo premijera Spajića, mi pitamo građane i privrednike – dokad ćemo trpjeti ovakvu neodgovornost i populizam!? Kakvo državno preduzeće koje prodaje i dostavlja hranu i namirnice”, upitao je Mugoša u saopštenju.

Jedino što, kako kaže, u svemu ovome ima smisla i istine – jeste da premijer ne vjeruje u mjere svoje Vlade o ograničavanju marži pa građanima obećava novi program: “jeftina državna prodavnica od vrata do vrata”.

”Slobodni smo da pretpostavimo šta je sljedeće – da prodavnice i trgovci vode državne poslove, a da Vlada i institucije raznose hranu i namirnice. Jeftin populizam koji ne može proći”, poručio je Mugoša

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve