Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Lisičić: Dok ministar najavljuje poskupljenje, u Tivtu svakodnevica da pojedini djelovi grada nemaju napajanje

''Danas su na redu Lepetane i Donja Lastva. Restrikcije u sred sezone na 40 stepeni u gradu koji bilježi porast gostiju po poslednjim rezultatima Turističke organizacije u Tivtu. Alal vjera'', naveo je Lisičić

I dok nam ministar najavljuje poskupljenje, u Tivtu je postala svakodnevica da pojedini djelovi grada nemaju napajanje, naveo je odbornik SDP u SO Tivat Ćazim Lisičić.

“Danas su na redu Lepetane i Donja Lastva. Restrikcije u sred sezone na 40 stepeni u gradu koji bilježi porast gostiju po poslednjim rezultatima Turističke organizacije u Tivtu. Alal vjera”, naveo je Lisičić.

Prema njegovim riječima, menadžment Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), kojeg čine kadrovi Demokrata i Demokratskog fronta, nizom loših poslovnih odluka kao i enormnim partijskim zapošljavanjem doveli su elektroenergetsku kompaniju na ivicu ambisa.

“Elektroenergetski sistem je inkubator za zapošljavanje i udomljavanje stranačkih uhljeba, a sve to danas plaćaju građani. Stoga pozivamo ministarstvo da stane na kraj nedoraslim upravljanjem u energetskom sektoru i dozvoli građanima Tivta da zarade od sezone, tako što će im obezbijediti uredno snadbijevanje električnom energijom, kako bi bili u mogućnosti da krajem godine plaćaju najavljeno poskupljenje iste”, zaključuje Lisičić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve