Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Janović: Ozbiljna Vlada ”divljanje” cijena zaustavlja odmah a ne ”prijeti” septembrom

Pored ovog, prema riječima Janovića, imamo divljanje populizma, nacionalizma i, kako kaže, ''vaše omiljene discipline – svađanje sa susjedima''

Ozbiljna Vlada “divljanje” cijena zaustavlja odmah a ne “prijeti” septembrom, poručio je poslanik Demokratske partije socijlista (DPS) Nikola Janović povodom najave premijera Crne Gore Milojka Spajića.

Pored ovog, prema riječima Janovića, imamo divljanje populizma, nacionalizma i, kako kaže, “vaše omiljene discipline – svađanje sa susjedima”.

“Tu više ni ne možete ništa da uradite… To će morati da riješava neko drugi, vi samo idite”, napisao je Janović u objavi na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
06.08.2024-11:04 11:04

Opuči se ti Janoviću na ovu X platformu. A umovanje ti je za -10!. Za početak opročitaj tekst na Aktuelno, što i kako radi Venecuelanska opozivja u borbi sa surovim diktatorm Madurom. A vi , crnogorske toboš suverienističke partije, diktatore 3 i 3000 puta gore od Madura, mazite i upozoravate preko X platforme, ostavljajući Crnogorske građene, da propadaju u svakom pogledu pod pogubnom vladavinom srpskih vandalskih diktatota u CG!