Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Rubrika:

IPARD za tebe: Ministarstvo poljoprivrede objavilo sedmo izdanje biltena

IPARD program ima ključnu ulogu u pripremi poljoprivrednog sektora Crne Gore za članstvo u Evropskoj uniji, omogućavajući bolju i uspješniju upotrebu značajnih fondova koji će biti dostupni crnogorskoj poljoprivredi nakon sticanja punopravnog članstva.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je danas sedmo izdanje biltena „IPARD za tebe“, koji ima za cilj da obezbijedi sveobuhvatne informacije o aktuelnostima i javnim pozivima vezanim za IPARD program. Ovaj bilten, koji će se objavljivati kvartalno, predstavlja važan izvor informacija za sve zainteresovane strane uključene u sprovođenje ovog pretpristupnog programa Evropske unije za ruralni razvoj.

IPARD program ima ključnu ulogu u pripremi poljoprivrednog sektora Crne Gore za članstvo u Evropskoj uniji, omogućavajući bolju i uspješniju upotrebu značajnih fondova koji će biti dostupni crnogorskoj poljoprivredi nakon sticanja punopravnog članstva. U svakom izdanju biltena biće predstavljena i uspešna priča korisnika IPARD podrške, čime se dodatno podstiče transparentnost i razumevanje koristi koje ovaj program donosi, najavljuju u Ministarstvu.

Ministarstvo naglašava da neprekidno radi na širenju komunikacionih kanala kako bi informacije o IPARD-u stigle do što većeg broja potencijalnih korisnika. Bilten „IPARD za tebe“ dostupan je na zvaničnoj stranici ministarstva, čime se omogućava lakši pristup svim zainteresovanim stranama: https://www.gov.me/clanak/sedmo-izdanje-elektronskog-biltena-ipard-za-tebe-3

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve