Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Rubrika:

EPCG nudi povoljnije uslove otplate duga za potrošače iz privrede

U okviru ove akcije, potrošačima iz privrede biće ponuđene različite opcije otplate u zavisnosti od visine duga, navodi se u saopštenju EPCG

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) najavila je novu akciju koja će trajati od 1. oktobra do 31. decembra 2024. godine, pružajući povlaštene uslove za otplatu zaostalih dugova potrošačima iz privrede. Ova inicijativa omogućava privrednicima da smanje finansijski pritisak i regulišu dugove putem fleksibilnih opcija otplate.

U okviru ove akcije, potrošačima iz privrede biće ponuđene različite opcije otplate u zavisnosti od visine duga, navodi se u saopštenju EPCG. Maksimalni broj rata iznosi 30, dok minimalna rata počinje od 50 eura. Mogućnosti otplate uključuju 25% (četvrtinu), 33% (trećinu), 50% (polovinu), pa čak i 100% ukupnog duga.

Pravo na učešće u akciji “Sporazum po povlašćenim uslovima – Za potrošače iz privrede” imaju samo kupci koji su platili posljednju fakturu iz mjeseca potpisivanja sporazuma, kao i oni koji se pridržavaju prethodnih sporazuma o izmirenju obaveza.

Kupci koji se odluče za ovaj sporazum mogu očekivati brojne benefite. Otplata dela duga biće moguća uz priznanje ukupnog iznosa, a tokom trajanja sporazuma zatezne kamate se neće obračunavati, najavljuju u EPCG.

Predlozi za izvršenje kod nadležnih sudova i javnih izvršitelja biće povučeni nakon plaćanja predujmljenih troškova, a mjere prinudne naplate neće se primjenjivati dok korisnici redovno izmiruju svoje obaveze.

U EPCG najavljuju da će tokom trajanja akcije aktivno informisati kupce o svim pogodnostima i uslovima priključenja ovoj akciji, omogućavajući im da preuzmu kontrolu nad svojim finansijama i obavezama prema kompaniji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve