Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

DRI dala pozitivno mišljenje na finansijski izvještaj i na pravilnost poslovanja Luke Kotor

''Nakon obrađenog materijala DRI uputila je preporuke Društvu za unapređenje poslovanja u cilju usklađivanja sa zakonskim i drugim propisima u potpunosti što je „Luka Kotor“ AD Kotor realizovala u najkraćem mogućem roku'', navodi se u saopštenju

Nakon izvršene revizije Državne Revizorske Institucije „Luka Kotor“ AD Kotor dobila pozitivno mišljenje, saopšteno je iz te kompanije.

“U drugom kvartalu 2023.godine izvršena je revizija kojom je obezbijeđeno razumno uvjerenje da su finansijski izvještaji kompanije „Luka Kotor“ AD Kotor za 2022.godinu, sačinjeni i prezentovani, u svim materijalno značajnim pitanjima, u skladu sa važećim okvirom finansijskog izvještavanja i da je poslovanje privrednog subjekta revizije bilo u skladu sa važećim zakonskim i drugim pozitivnim propisima”, saopšteno je iz Luke Kotor.

Kako su naveli, DRI uputila je pozitivno mišljenje na reviziju.

“Nakon obrađenog materijala DRI uputila je preporuke Društvu za unapređenje poslovanja u cilju usklađivanja sa zakonskim i drugim propisima u potpunosti što je „Luka Kotor“ AD Kotor realizovala u najkraćem mogućem roku. Potvrdu usklađenosti može se pronaći u Izvještaju o realizaciji preporuka dostupnom na sajtu”, navodi se u saopštenju.

“Luka Kotor” AD Kotor nastavlja sa pozitivnom praksom poslovanja i društveno odgovornim angažovanjem razvijajući profil stabilnog i uspješnog privrednog subjekta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve