Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

DPS Tivat: Nenajavljena isključenja struje ukazuju na ozbiljne propuste u upravljanju elektroenergetskim sistemom

''Neprekidni ispadi struje ozbiljno narušavaju kvalitet života naših građana i izazivaju značajne probleme u domaćinstvima i privredi''

Demokratska partija socijalista (DPS) Tivat izrazila je duboku zabrinutost i nezadovoljstvo zbog učestalih prekida u isporuci električne energije u naseljima Lepetane i Donja Lastva.

Prema njihovim riječima, ova ponovljena i nenajavljena isključenja struje ukazuju na ozbiljne propuste u upravljanju elektroenergetskim sistemom.

“Neprekidni ispadi struje ozbiljno narušavaju kvalitet života naših građana i izazivaju značajne probleme u domaćinstvima i privredi. Lokalno rukovodstvo nije uspjelo da preduzme adekvatne mjere kako bi se osigurala stabilna i pouzdana isporuka električne energije. Ovakvo stanje je neprihvatljivo i zahtijeva hitnu akciju. Očekujemo od lokalnog rukovodstva da preuzme punu odgovornost za trenutnu situaciju i hitno implementira mjere koje će spriječiti dalja isključenja”, naveli su iz DPS Tivat.

Kako ističu, potrebne su hitne reforme u upravljanju infrastrukturom i bolja koordinacija sa elektrodistribucijom kako bi se osiguralo da se ovakvi propusti više ne ponavljaju.

“Građani Tivta zaslužuju pouzdanu infrastrukturu i rukovodstvo koje će raditi u njihovom najboljem interesu. DPS Tivat se neće povući dok se ne osigura stabilnost i sigurnost u isporuci električne energije”, kažu iz tivatskog DPS-a.

Pozivaju lokalno rukovodstvo da se odmah uhvati ukoštac sa ovim problemom i preduzme sve potrebne korake kako bi se situacija trajno riješila.

“Umjesto da Tivat, grad koji je tokom vladavine DPS-a postao svjetska destinacija, nastavi svoj napredak, za nepune četiri godine vratio se u doba restrikcija. Sve ovo podsjeća na devedesete godine prošlog vijeka, što je potpuno neprihvatljivo za naše građane”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve