Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Air Montenegro obilježava Međunarodni dan kabinskog osoblja

Kako dodaju, pored primarnog zadatka koji se odnosi na bezbjednost i sigurnost putnika, stjuardese i stjuardi Air Montenegra imaju važnu ulogu u promociji nacionalnog avio prevoznika i autentični su reprezenti države i našeg brenda

Međunarodni dan kabinskog osoblja obilježava se danas, a u nacionalnom avio prevozniku ističu njihovu ključnu ulogu u pružanju sigurnosti i bezbjednosti svakom putniku.

“Ovaj dan prilika je da iznova izrazimo zahvalnost izuzetnom radu i posvećenosti našeg kabinskog osoblja i istaknemo njihovu ulogu u osiguranju bezbjednosti i sigurnosti svih naših putnika. Uloga kabinskog osoblja tokom godina podlijegala je značajnim promjenama, pa se suprotno uvreženom mitu da je ovaj posao glamurozan i lak, danas zahtjeva najviši nivo stučnosti, fizičke i emocionalne spremnosti, kao i sposobnost brzog reagovanja u kriznim situacijama”, ističu iz kompanije.

Kako dodaju, pored primarnog zadatka koji se odnosi na bezbjednost i sigurnost putnika, stjuardese i stjuardi Air Montenegra imaju važnu ulogu u promociji nacionalnog avio prevoznika i autentični su reprezenti države i našeg brenda.

“Međunarodni dan kabinskog osoblja prvi put obilježen je u Kanadi 2015. godine kada je tamošnji sindikat odlučio da oda počast stjuardesama i stjuardima. Od tada se ovaj dan obilježava u velikom broju zemalja slaveći njihov nemjerljiv doprinos u avijaciji. Air Montenegro čestita praznik svim kolegama kabinskog osoblja, izražavajući im posebnu zahvalnost uz želju da godine koju su pred nama ispuni veliki broj mirnih i sigurnih letova”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve