Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Đurović: Paket Evropa sad ostaje i sa novom evropskom vladom

Taj program, dodaje, treba dodatno osnažiti

Građanski pokret URA je jedina partija koja je podržala od starta paket ekonomskih reformi “Evropa sad”, poručuje potpredsjednik Goran Đurović.

Sve što je dobro i održivo se nastavlja sa bilo kojom vladom ali ono što se ne nastavlja i na šta stavljamo tačku jeste govor mržnje i podjela u Crnoj Gori, kaže on.

“Ovih dana prisustvujemo sličnoj retorici bivšeg režima oličenog u DPS-u koji je govorio “ako mi nismo na vlasti, Crna Gora će nestati“. Na jednak način od pojedinih aktuelnih ministara u Vladi Crne Gore čuje se isto – ako nas nema nestaće i programa „Evropa sad“.

„Evropa sad“ ostaće na snazi i to bi trebalo da je prioritet buduće evropske Vlade u Crnoj Gori”, navodi Đurović.

Taj program, dodaje, treba dodatno osnažiti i učiniti ga održivim sa nastojanjima za povećanjem i naknada i izdavanja za naše najstarije građane.

“Kako se pokazalo, postoji i postojaće Crna Gora bez DPS-a, isto tako pokazaće se da će građani živjeti bolje i imati veće plate i penzije i bez nekih koji ovih dana odlazak sa funkcija predstavljaju apokalipsom i svojim ponašanjem urušavaju svoj profesionalni i ljudski integritet”, zaključio je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
27.01.2022-10:52 10:52

Djurovicu tacno da je najvise zlo mrznja drugog naroda svi smo isti ali Svi smo vidjeli i culi Seselevski Cetnicki DEMOKRATE na celu sa Becicem da vrijedjaju i prijete ABAZOVICU I SVIM ALBANCIMA -UBIJ-UBIJ -SIPTARE  da nikog nijeste ni uhapsili ni krivicno gonili za svaku ste osudu dopustate CETNICKIM DEMOKRATAMA da ovako sire nacionalizam ! DPS .to nikad niko nije smijopomislit a kamoli javno da i ti slusas – SAMO DA ZNATE SVI DOK JE DPS-a BIT CE I CRNE GORE A BIT CEMO SVE JACI I JACI ! DA NAM JE ZDRAV I ZIV GOS DJUKANOVIC  I NJEGOVA FAMILIJA —NASI I NJEGOCI CANCERSKI BOLESNICI  UMRIJET CE sa BOLOM  mrznjom i GOS MILA I NASEG DPS-a! PRIMJER CALOVIC-VANJA!

Cetinje
27.01.2022-11:22 11:22

Pitanje za SVE kad pricate o DPS zasto tplika mrznja prema 50 % gradjana -ki – CG.a svi znate da u DPS -glasaju 99% CRNOGORCI -70% MUSLIMANI-BOSNJACI -RESTVO SU BOSNJACKA PARTIJA  ISTI PROGRAM -DPS-100% ALBANCI -100% HRVATI -ROMI 100% SRBI 15% i vi ocete URA da ste jaci i da ste bolji od DPS-A  NIKAD ZA NIKAD —-sad ako bi bilo danas glasanje daj boze 2% da bi vas URA podrzalo -ZAPAMTITE SVI NEMA DPS-a NEMA CRNE GORE nego ce bit SRPSKA CRNA GORA -UPAMET SE URA-