Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Selektorka lavica zadovoljna: Meč sa Francuskom putokaz za sljedeće utakmice

Sa pet golova u našem timu jedna od najboljih bila je Itana Grbić

Odličan test imale su naše rukometašice pred start Olimpijskih igara.

Minimalno su poražene od Francuske, ali je igra, naročito u napadu bila na visokom nivou, smatra selektorka Bojana Popović.

“Uvijek je dobro imati test protiv Francuske, da vidimo kako sve izgleda i da nam bude putokaz za naredne utakmice. Ovo je bila idealna priprema, plus su one odigrale na visokom nivou”, kazala je Bojana Popović.

Vjeruje da će i odbrana do početka Igara biti na pravom, prepoznatljivom nivou.

“U početku nismo odgovorili na te njihove odbrambene stvari, ali smo tokom utakmice sve stabiliziovali i na kraju smo usljele da postignemo toliko golova. To je dobra stvar, ali sa druge strene loše je što smo mi primili dosta golova, posebno iz tranzicije. To smo uvidjeli i već duže vrijeme znamo da na tome moramo da radimo pred ono što slijedi”, istakla je Bojana Popović.

Sa pet golova u našem timu jedna od najboljih bila je Itana Grbić.

“Sigurno je da smo igrali protiv možda najjače odbrane na Olimpijskim igrama i uvijek je dobro igrati protiv vrhunske ekipe kakva je Francuska, ekipe koja uvijek ide na zlatnu medalju. Francuskinje su igrale dublje, što će pretpostavljam raditi i Angola, Japan i Koreja, tako smo mogle da izvježbamo određene stvari koje nas veoma brzo očekuju”, istakla je Itana Grbić.

Crna Gora će prvu utakmicu u Tokiju odigrati u nedjelju od 7.15 po našem vremenu protiv reprezentacije Angole.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve