Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Mugoša: Kolege iz parlamentarne većine sami sebe demantuju

Mugoša je pozdravio što su, kako je naveo, prihvatili njegove sugestije ''koje su javno neki od njih prethodnih dana pokušali dnevnopolitičkim floskulama da minimiziraju''

Poslanik Socijademokrata Boris Mugoša, kazao je da kolege iz parlamentarne većine sami sebe demantuju.

”Poslije nešto više od deset dana od predlaganja izmjena i dopuna zakona o državnim službenicima i namještenicima ulažu suštinske amandmane na svoj predlog zakona”, naveo je Mugoša na Tviteru.

Mugoša je pozdravio što su, kako je naveo, prihvatili njegove sugestije ”koje su javno neki od njih prethodnih dana pokušali dnevnopolitičkim floskulama da minimiziraju”.

”Najdobronamjernije sam im sugerisao da su predložili antievropski, odnosno zakon koji nije u skladu sa evropskim principima javne uprave’, dodaje Mugoša.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vasilije
25.12.2020-09:44 09:44

Kako bi bilo dobro da g Mugosa nije imao ni dana prakse u vladinim resorima.Partija klojoj pripada je,po mom misljenju gora cak i od drpsa ako gora od njih postoji!Po ispraznim diskusijama Mugose lako je prepoznati gdje je sticao radno iskustvo i zasto voli toliko partiju kojoj pripada!Ovo mojeeubjedjenje ne iskazujem da bih nekog uvrijedio,,pa i ako je profila g Mugose!!!