Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Detalji pucnjave u Amsterdamu: Napadač sjutra kod sudije za istrage

Prema saznanjima Het patrola, ubijeni Savić je bivši vojnik koji je posle rata devedesetih živio u Italiji, a potom se preselio sa porodicom u Amsterdam. Picerija je na ime njegove supruge. Kako se dodaje, on nije poznat amsterdamskoj policiji

Holandska policija uhapsila je 41-godišnjeg muškaraca, ali još uvijek nije objavljeno da li je on ispalio smrtonosne metke u Gorana Savića (49), te teško ranio Baranina Jovana Đurovića, piše Het Parool. U sivom Folskvagenu belgijskih tablica osumnjičenog pronađeno je oružje, a prema pisanju tog lista, on se nalazi u pritvoru i može komunicirati samo sa svojim advokatom. Očekuje se da sjutra bude priveden kod sudije za istragu.

foto Printscreen

List navodi da je Savić ubijen mecima koji su bili namijenjeni Đuroviću. Mediji u Holandiji još uvijek nijesu objavili u kakvom se stanju Baranin nalazi nakon ranjavanja.

Savić je otac dva sina, i mediji u Holandiji ga opisuju kao marljivog radnika koji je samo imao nesreću da ubica baš odabere njegovu piceriju za mjesto gdje će izvesti napad.

Napadač je juče oko 16 sati uša u restoran i otvorio vatru. Savić je ubijen na vratima picerije, dok je Đurović, držeći se za stomak, sa teškom povredom prevezen u bolnicu.

Hitne službe nisu uspjele spasiti život Goranu Saviću, uprkos intenzivnoj reanimaciji

Prema saznanjima Het patrola, ubijeni Savić je bivši vojnik koji je posle rata devedesetih živio u Italiji, a potom se preselio sa porodicom u Amsterdam. Picerija je na ime njegove supruge. Kako se dodaje, on nije poznat amsterdamskoj policiji.

 

De Telegraaf piše da policija uzima u obzir i mogućeg drugog osumnjičenog.

Ispred vrata picerije je položeno cvijeće.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve