Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Šehović: Podrška Socijaldemokratama raste iz dana u dan

Sastanku su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a i Damir Šehović, potpredsjednik SD-a, saopšteno je iz partije

Opštinski odbor Socijaldemokrata Bijelog Polja održao je sjednicu kojoj je prisustvovalo rukovodstvo partije.

Sastanku su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a i Damir Šehović, potpredsjednik SD-a, saopšteno je iz partije.

Osvrćući se na aktuelnu političku situaciju, predsjednik SD-a Ivan Brajović izrazio je zadovoljstvo činjenicom da su od 2016. Socijaldemokrate formirale stabilne opštinske odbore u svakoj opštini u Crnoj Gori, te da u svakom lokalnom parlamentu imaju parlamentarni status i odbornike.

To je, istakao je Brajović, ogroman uspjeh i rezultat realizacije superiornog političkog programa koji Socijaldemokrate nude.

“Taj program i ljude koji ga realizuju prepoznali su i građani Bijelog Polja, čijom su podrškom Socijaldemokrate značajno doprinijele ubjedljivoj pobjedi koalicije koja čini aktuelnu vlast u Bijelom Polju. U toj vlasti i kadar naše partije aktivno radi za dobrobit svih građanki i građana Bijelog Polja”, rekao je Brajović.

Potpredsjednik SD-a Damir Šehović konstatovao je da podrška Socijaldemokratama raste iz dana u dan.

“Rezultat sa kojim smo krenuli, nešto oko 12.500 glasova, sada je dupliran i podrška našoj partiji iznosi preko 25.000 glasova. Sada se više niko u Crnoj Gori ne pita da li Socijaldemokrate imaju cenzus, ni na državnom, niti na lokalnim nivoima, već samo koliko će naša partija biti jača u odnosu na prošli put i koliko će joj taj rezultat donijeti više odbornika, odnosno poslanika”, rekao je Šehović.

On je naglasio da takav trend rasta Socijaldemokrata, koliko godi svima, još više obavezuje.

“Obavezuje nas da najprofesionalnije i najodgovornije što možemo obavljamo one poslove za koje su nam građani dali podršku, kako bismo opravdali povjerenje svakog našeg glasača, ali i zadobili povjerenje nekih koji to do sada nijesu bili”, zaključio je Šehović.

Predsjednica OO SD Bijelog Polja Mevlida Gusinjac zadovoljna je zbog ubjedljive pobjede koalicije koju su Socijaldemokrate na lokalnim izborima u Bijelom Polju činile sa koalicionim partnerima.

Ta pobjeda, naglasila je Gusinjac, omogućila je partiji parlamentarni status u ovom gradu i participaciju u lokalnoj vlasti.

Veoma je važno, smatra Gusinjac, da ogromnu podršku opravdaju.

“Zato ćemo, i sa lokalnog i sa državnog nivoa, sve naše kapacitet uložiti da građanke i građani Bijelog Polja žive bolje”, zaključila je Gusinjac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve