Utorak, 8 Oktobra, 2024
Rubrika:

Novak Đoković u osmini finala

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se danas u osminu finala Mastersa u Šangaju pošto je u dva seta savladao Francuza Aleksandra Milera 6:3, 7:5.

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Šangaju, pošto je danas pobijedio Italijana Flavija Kobolija.

Đoković je Kobolija koji ima 22 godine, pobijedio poslije sat i tri munuta igre više nego ubjedljivo sa 6:1, 6:2, iskoristivši prvu meč loptu.

Italijanski teniser je tokom meča osvojio svega 35 poena, dok je Đoković uzeo 62. Srpski teniser je imao i 19 vinera, Koboli svega šest, uz 26 neiznuđenih grešaka.

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se danas u osminu finala Mastersa u Šangaju pošto je u dva seta savladao Francuza Aleksandra Milera 6:3, 7:5.

Cicipas je savladao Milera za oko sat i po, a u osmini finala očekuje ga duela protiv Danila Medvedeva.

Plasman u osminu finala obezbijedila su i dva češka tenisera. Tomas Mahač je bio bolji od Aleksandra Vukića 6:4, 6:2, dok je Jakub Menšik savladao Aleksandera Ševčenka 6:1, 6:7, 6:2.

Plasman je obezbijedio i Francuz Gael Monfis koji je pobijedio sunarodnika Uga Embera 7:6 (9/7), 2:6, 6:1.

Grigor Dimitrov plasirao se u osminu finala, pošto je u trećem kolu pobijedio Australijanca Alekseja Popirina 7:6 (7:5), 6:2.

Bugarski teniser će u osmini finala igrati Čeha Jakuba Menšika, koji je savladao Aleksandra Ševčenka iz Kazahstana 6:1, 6:7 (5:7), 6:2.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve