Utorak, 8 Oktobra, 2024
Rubrika:

Na humanitarnom derbiju za djecu oboljelu od laforine bolesti prikupljeno 2.647,40 eura

Cjelokupna suma donacije u iznosu od 2.647,40 eura, predata je porodici R.M. (13) koji boluje od Laforine bolesti, izjavila je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore

Fondacija Volonteri Crne Gore i navijačka grupa Vojvode 1988 uspješno su realizovali inicijativu, uz podršku fudbalskog kluba Sutjeska i fudbalskog kluba Budućnost, da se prihod od prodaje ulaznica za najveći crnogorski derbi, koji je održan sinoć, donira djeci oboljeloj od Laforine bolesti. Cjelokupna suma donacije u iznosu od 2.647,40 eura, predata je porodici R.M. (13) koji boluje od Laforine bolesti, izjavila je Marina Došen iz Fondacije Volonteri Crne Gore.

„Želimo da se zahvalimo momcima iz navijačke grupe na podršci i doprinosu, kao i upravama klubova Sutjeska i Budućnost. Naravno, veliko hvala i svim ljudima koji su kupili ulaznicu i na taj način dali svoj doprinos i šansu svim mališanima da pokušaju dobiti najveću borbu, a to je borba za život bez boli i neizvjesnosti”, kazala je Došen.

Kako je kazala, veliki broj fizičkih i pravnih lica pokrenuli su slične inicijative, u namjeri da se prikupi što veći iznos novčanih sredstava.

“Upravo ove akcije daju nadu da uspješno gajimo solidarnost, da osjećamo probleme drugih i da naugroženiji mogu da računaju na zajednicu“, zaključila je Došen.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve