Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Rubrika:

Operisan učenik iz Bara koji je uboden nožem, maloljetnik uhapšen, sumnjiči se za pokušaj ubistva

Učenik gimnazije ''Niko Rolović'' uboden je nožem u tuči koja se danas dogodila ispred te obrazovno-vaspitne ustanove. Barska policija uhapsila je maloljetnika zbog tuče u kojoj je povrijeđen 17-godišnji učenik

Učenik Gimnazije D.M. (17) koji je jutros, nakon što ga je vršnjak A.K. (koji nije đak te škole) na ulazu u tu obrazovnu ustanovu ubo nožem u predjelu grudi, operisan je u Opštoj bolnici Bar i nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege.

“Povrijeđeni D.M. je u stanju životne ugroženosti dovežen u Opštu bolnicu. Dječak je imao povrede grudnog koša, dijafragme i slezine. Nož je probio zid grudnog koša i ušao u trbuh. Operativno je zbrinut i nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege”, saopštio je za Radio Bar i Bar Info direktor Opšte bolnice Bar, dr Igor Karišik.

Kako javljaju mediji, barska policija uhapsila je maloljetnika zbog tuče u kojoj je povrijeđen 17-godišnji učenik Gimnazije “Niko Rolović”.

Sedamnaestogodišnji A.K. sumnjiči se za pokušaj ubistva a radi se na identifikaciji i procesuiranju još jedne osobe koja je učestvovala u tuči, saznaje nezvanično Televizija Vijesti.

Podsjetimo, učenik gimnazije „Niko Rolović“ uboden je nožem u tuči koja se danas dogodila ispred te obrazovno-vaspitne ustanove.

Tuča se dogodila oko 11 sati i 15 minuta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve