Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Rubrika:

Danilovgrađanin osumnjičen da je u Budvi teško povrijedio maloljetnika

Kako su naveli, budvanskoj policiji je u noći između petka i subote prijavljeno da su se dvije osobe fizički sukobile u Ulici mainski put

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da je uhapšen V.V. (38)  iz Danilovgrada, zbog sumnje da je u Budvi nanio teške povrede maloljetniku.

Kako su naveli, budvanskoj policiji je u noći između petka i subote prijavljeno da su se dvije osobe fizički sukobile u Ulici mainski put.

“Policijski službenici koji su izašli na lice mjesta zatekli su V.V. (38) sa vidnim povredama, kao i jednu, tada neidentifikovanu osobu koja je bila u besvjesnom stanju”, kazali su iz UP.

Tu osobu je, dodaju, preuzela Hitna medicinska pomoć Budva i transportovala na ukazivanje ljekarske pomoći u Opštu bolnicu u Kotoru.

“Preduzimanjem mjera i radnji, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su utvrdili identitet drugog povrijeđenog lica, za koje je utvrđeno da je maloljetno, a koje je sa još jednim nepoznatim licem učestvovalo u pomenutom događaju, te su dalje došli do sumnje da je V.V. iz Danilovgrada nanio povrede pomenutom maloljetniku”, kazali su iz policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem je nalogu V.V. uhapšen  zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve