Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Rubrika:

Prosinečki: Pred nama dvije najvažnije utakmice

Kao u većini ciklusa, nekoliko fudbalera će propustiti okupljanje zbog povreda, to su: Savić, Vešović, Adžić i Đukanović

Fudbalska reprezentacija Crne Gore počela je okupljanje u Podgorici i odradila prvi trenig, tačnije igrači koji su se već priključili.

Trenig na Starom Aerodromu odradilo je sedam reprezentativaca: Šipčić, Vujačić, Kuč, Jovović, Marko i Andrija Vukčević, te debitant, golman Popović.

Kako je rekao selektor Robert Prosinečki ostali igrači će se priključiti sjutra.

Kao u većini ciklusa, nekoliko fudbalera će propustiti okupljanje zbog povreda, to su: Savić, Vešović, Adžić i Đukanović.

Nakon poraza od Islanda i Velsa, slijede dueli sa Turskom i Velsom u gostima.

“Imamo problema jer se neki igrači nisu još uvijek oporavili. Igramo dvije veoma važne utakmice, igramo protiv Turske koja je na Evropskom prvenstvu izgledala jako dobro. Nakon toga, dolazi Vels, nadamo se da će svi biti zdravi. Pogledaćemo večeras duel Sutjeska-Budućnost, i biće poziva za domaće igrače sigurno“, rekao je selektor Sokola Robert Prosinečki.

Ono što je sigurno mečevi u oktobru su ključni za rasplet u Ligi nacija.

“Turska je pokazala da je dobra, imaju igrače koji igraju u velikim klubovima. Sigurno je da će biti pun stadion, i biće jako zanimljivo. Bez daljnjeg, ovo su najbitnije utakmice. Nije dobro i ugodno, ali nadam se da i mi možemo da napravimo neko iznenađenje. Malo nam je falilo protiv Velsa, nadam se daće nam se to vratiti protiv Turske” zaključio je Prosinečki.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve