Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Rubrika:

CKM: Spajićevoj Vladi značajniji 2BS Forum od obilježavanja 21. maja

Naša organizacija se ove godine obraćala šest puta kabinetu premijera sa zahtjevim za organizaciju sastanka na kojem bi smo predstavili projekat obilježavanja Dana nezavisnosti u Nikšiću i Vladi ponudili partnerstvo

Organizacija To Be Secure (2BS) Foruma koju je Vlada premijera Milojka Spajića podržala sa 50.000€ ne može dobiti prednost u odnosu na obilježavanje Dana nezavisnosti Crne Gore, saopšteno je iz Crnogorske kulturne mreže (CKM).

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

Prije par dana građani Crne Gore su saznali informaciju da je Vlada premijera Milojka Spajića podržala sa 50.000€ organizaciju 2BS Foruma.

Uz uvažavanje navedenog događaja, ipak smatramo da on kada je u pitanju podrška iz državnog budžeta ne može dobiti prednost u odnosu na obilježavanje Dana nezavisnosti Crne Gore.

Naša organizacija se ove godine obraćala šest puta kabinetu premijera sa zahtjevim za organizaciju sastanka na kojem bi smo predstavili projekat obilježavanja Dana nezavisnosti u Nikšiću i Vladi ponudili partnerstvo.

Nažalost ni na jedan od dopisa nijesmo dobili odgovor, što najbolje govori o odnosu kabineta premijera prema ovom važnom datumu.

Izgleda da Branko Krvavac ili Jovana Bojović, koja je od 30.avgusta postala kolekcionarka partijskih dresova treba da selektivno odlučuju na koje dopise će kabinet premijera odgovoriti.

Gospodin Krvavac kao šef premijerovog kabineta, bez obzira što intimno ne dijeli tekovine 21.maja, ima obavezu da svakom ko se obrati kabinetu, odgovori jer za taj posao prima dosta veliku platu i ostale beneficije koje su nezamislive za običnog građanina.

Nažalost Spajićev kabinet smatra da građani ne treba da slave Dan nezavisnisti, već on treba da se obilježava na način što će premijer upriličiti prijem za diplomatski kor i državne funkcionere na kojem će se ispijati skupocijeni šampanjci o trošku građana.

Odlukom da ne podrži proslavu 21.maja u Nikšiću premijer Milojko Spajić je izrazio veliko nepoštovanje prema ovom gradu i njegovim građanima.

Predśedniče Spajiću budžet Crne Gore se ne puni od tržišta bitkoina, pa samim tim Vi lično i Vaši saradnici nijeste njegovi gospodari.

Nadamo se da ćete se složiti da ipak građani imaju pravo da ośete slast veselja kojem je povod državni praznik Crne Gore.

Na kraju gospodine Spajiću Crna Gora je suviše mala da bi se mogo sakriti podatak da ste 2BS Forum, koji Vam se politički obio o glavu podržali po nalogu jedne strane ambasade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve