Subota, 5 Oktobra, 2024
Rubrika:

Mornar protiv još jednog favorita: Dobra partija u Beogradu podigla je moral našoj ekipi

Barani su poraženi od Budućnosti i Crvene zvezde i slijedi im utakmica protiv još jednog od timova koji ima visoke ambicije

Seriju teških utakmica na startu sezone Mornar nastavlja duelom protiv Cedevita Olimpije.

Barani su poraženi od Budućnosti i Crvene zvezde i slijedi im utakmica protiv još jednog od timova koji ima visoke ambicije.

“Poslije svake pobjede i svake dobre utakmice podiže se moral i raspoloženje u ekipi. U takvom ambijentu dočekujemo i meč sa Cedevita Olimpijom, vrlo teškim protivnikom koji je svake godine jak, ali ove, čini mi se još jači. Fizički su izuzetna ekipa. Nemaju slabu poziciju, naprotiv. Na svakoj poziciji imaju po dva dobra igrača. Kao što sam na startu rekao, ovo je za nas pripremna utakmica da se što bolje pripremimo za mečeve koji nam dolaze u borbu za opstanak. Imamo i par zdrastvenih problema zbog stomačnog virusa koji nas je “pokosio”, pa još uvijek ne znamo u kom sastavu ćemo se suprostaviti protivniku”, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Na startu sezone Brendon Dženkins postavio se kao lider tima.

“Osjećam se sjajno u Baru! Ovo je potpuno nova ekipa, novi momci, ali mislim da ćemo iz meča u meč biti sve konkurentniji drugim ekipama. Duel sa Cedevita Olimpijom biće težak , ali mi moramo od starta da odigramo angažovano u oba smjera i na oba dijela terena i da im otežamo ovaj meč”, kazao je Amerikanac.

Mornar i Cedevita Olimpija sastaće se danas u “Topolici” od 17 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve