Petak, 4 Oktobra, 2024
Rubrika:

MTEL u Pljevljima u novom ruhu: Otvorena vrata renovirane i moderno opremljene poslovnice

Cilj i motivacija kompanije MTEL je uvijek bila i biće zadovoljan korisnik, saopštio je prvi čovjek MTEL-a Zoran Milovanović

Kompanija MTEL otvorila je vrata renovirane, moderno opremljene poslovnice u Pljevljima. Presijecanjem vrpce izvršni direktor kompanije MTEL Zoran Milovanović i predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš, adaptirana poslovnica je počela sa radom, navodi se u saopštenju.

Na  otvaranju, kome je prisustvovao veliki broj građana i partnera MTEL-a, kompanija je poklonila nekoliko telefona za prve korisnike koje su u potpisali ugovor o korišćenju usluga u novom ruhu objekta. Cilj i motivacija kompanije MTEL je uvijek bila i biće zadovoljan korisnik, saopštio je prvi čovjek MTEL-a Zoran Milovanović.

“Kompanija MTEL se trudi svakog dana da svojim korisnicima izađe u susret i da odgovori na njihove potrebe. Zato smo danas ovdje, u ovom predivnom gradu, da otvorimo renoviranu i moderno opremljenu poslovnicu. Povjerenje naših korisnika je svakog dana sve veće i to je ozbiljna motivacija da nastavimo sa razvojem telekomunikacija za dobrobit cjelokupnog društva. Otvaranjem vrata poslovnice, otvaramo vrata i nove budućnosti. Takođe, želim i da ekskluzivno najavim da će građani imati priliku da ubrzo koriste jednu od najmodernijih platformi koja je ikada bila realizovana na ovim prostorima, a koju je kompanija MTEL obezbijedila u saradnji sa Telekom Srbija Grupom”, naglasio je Milovanović.

Predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš zahvalio se kompaniji MTEL doprinosu koji daju gradu, na čijem je čelu.

“MTEL je ovdje 17 godina prisutan i građani su uslugama prezadovoljni. Vjerujem da će tako biti i u budućnosti. Vrata Opštine Pljevlja su za kompaniju MTEL širom otvorena”, saopštio je Vraneš.

Šef poslovnice MTEL-a u Pljevljima Mladen Minić osvrnuo se i na činjenicu da je na današnji dan, 4.oktobra prije 17 godina, otvorena prva poslovnica u tom gradu, te naglasio da je ponosan i srećan što zaposleni imaju priliku da rade u fenomenalnim uslovima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve