Petak, 4 Oktobra, 2024
Rubrika:

Fudbaler Zvezde odgovorio Vučiću: Ako sam ja problem, problema nema!

Uroš Spajić je reagovao, ali vrlo brzo objavu s mreža je obrisao

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, dao je izjavu o duelu između Crvene zvezde i Intera u Ligi šampiona kojem su crveno-bijeli poraženi 4:0.

„Sramota me je i kada Zvezdini igrači izgube 4:0, a kažu da nisu fascinirani onima koji su ih pobijedili.“, istakao je Vučić, a tom prilikom je mislio na izjavu kapitena Uroša Spajića poslije meča.

Na to je na Instagramu reagovao Uroš Spajić, ali je vrlo brzo tu objavu obrisao.

„Nikada se nisam oglašavao ovim putem, ali sada osjećam potrebu zbog navijača svog kluba i izjave nakon meča sa Interom koju sam dao.

Niti jednog trenutka nisam htio da umanjim pobedu Intera ni omalovažim (o čemu valjda ne treba ni govoriti, veličini kluba, itd) samo sam želio da potvrdim ono što su svi vidjeli da smo maltene sami sebi davali golove!

Konkretno 3. gol je apsolutna moja krivica i odgovonost, nikada nisam bježao od odgovornosti tako nemam razloga ni sada…

Jednom od najstarijih i najiskusnijih igrača to ne smije da se dogodi i vjerovatno ne bi još 99 puta, ali eto dogodilo se i nikome nije bilo teže u tom trenutku nego meni.

U Crvenoj zvezdi sam odrastao, za nju igram srcem… Ako sam ja problem, problema nema! Zvezda je iznad svega!“ , napisao je Spajić.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve