Subota, 5 Oktobra, 2024
Rubrika:

Adžić nudio ostavku, Glavni odbor CEP-a je odbio

CEP se zahvalio svima koji su na izborima u Podgorici glasali za njih.

Predsjednik Crnogorske evropske partije CEP Novak Adžić je nakon podgoričkih izbora ponudio ostavku ali je Glavni odbor CEP-a to odbio.

“Crnogorska evropska partija je 02. odbora održala sjednicu Glavnog odbora stranke. Na dnevnom redu je, između ostalih tačaka, bila ostavka predsjednika Adžića koju je on ponudio Glavnom odboru. Ne računajući njegov glas, jer je on glasao za svoju smjenu, ova ostavka je jednoglasno odbijena”, saopšteno je iz CEP-a.

CEP se zahvalio svima koji su na izborima u Podgorici glasali za njih.

“Vi nam dajete nadu i snagu da nastavimo dalje, bez uzmicanja. Za nas je u pitanju misija a ne politika, zato još jednom veliko hvala. CEP nastavlja sa svojim programskim aktivnostima, bez straha i uzmicanja, za nas rezultat izbora nije poraz nego iskustvo”, zaključili su u CEP.

Na nedjeljnim izborima CEP nije uspio da se izbori za ulazak u podgorički parlament.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
04.10.2024-08:55 08:55

Totalno promasena, neozbiljna, amaterska i neodgovorno vodjena izborna kampanja koja je dala rezultate u Budvi i Podgorici kakve je dala zbog nerada, neaktivnosti i zastarjelog pristupa. Korjenito redefinisati i postaviti nove organizacione i sve dr temelje inace ce ostati kao jedna od stotine neuspjesnih i malih partija koje su brzo nestale i jos brze zaboravljene

Tara
04.10.2024-10:24 10:24

G-din Adzic je medju najboljima..a Vucinic-prava katastrofa..On oblajava suvereniste i DPS-da ga sram bude! On licno .ce unistiti ovu partiju..

BobZeković
04.10.2024-10:47 10:47

Ostavka se ne nudi gospodine Novak Adžić, nego se neopozivo daje. Novak Adžić je osnovao političku partiju CEP, najavljujući njenu veliku snagu i uspjehe u svim vidovima života u CG, sa svojom partijom doživi dva izborna debakla u vrlo kratkom vremenu, a to je ogromni neuspjeh njega kao organizatora i osnivača partije. Znači ne zna da radi, ne zna da se bavi praktičnim problemima. To povlači zaključak da nije sposoban da upravlja državom i da ostvaruje ono što deklarativno obećava građanima Crne Gore. Osobe koje su osnovale CEP i nametnuli se za njene lidere, Novak Adžić i Stevo Vučinić, već… Pročitaj više »

LoMi
04.10.2024-11:11 11:11

Kako si se proveo u Beograd? Jel si sam platio račun ili……

Rasipač glasova
04.10.2024-14:18 14:18

Kad bi ti umio da pročitaš nešto što je duže od čitulje, vjerovatno bi bar ćutao, i to je dokaz neke vrste pameti.

Rasipač glasova
04.10.2024-14:29 14:29

Bobe, zveku. Toliko energije trošiš na CEP, a to se radi samo zbog – love. Hajdemo redom, ne bi li mućnuo tom sijedom glavom, da shvatiš: 1. Koliko su suverenisti i građanske partije uzeli procenata u PG? 2. Je li partija Dula radijatora rasipala DPS glasove? 3. Je li CGA kojoj je DPS dao potpise puštena niz vodu zbog Dulove partije? 4. Je li CEP ikad pomenuo suverenističke partije ili ih kritikovao? 5. Je li CEP javno saopštio sa kime neće ulaziti u koalicije? Da ti pomognem Bobe: 1. Odgovor je – nedovoljno, osim ako se vi depeesovci nadate da… Pročitaj više »

Rasipač glasova
04.10.2024-14:48 14:48

Dođi ti genije da sa 0 eura za kampanju odradiš bolje!