Petak, 4 Oktobra, 2024
Rubrika:

Mančester junajted vodio 2:0, pa u zavšnici u Portu spasio bod

U sudaru dva bivša prvaka Evrope i dva velikana fudbala na Starom kontinentu viđeno je šest golova, veliki preokret, ali je Mančester junajted na kraju izjednačio sa igračem manje.

Mančester junajted je vodio sa 2:0 protiv Porta u Portugalu, ali je na kraju spašavao bod u završnici utakmice koja je završila sa 3:3.

Kad god je priteran uz zid, Erik Ten Hag pronađe način da se izvuče i ostane na klupi Mančester junajteda koji u Premijer ligi već uveliko kaska za najboljima.

U sudaru dva bivša prvaka Evrope i dva velikana fudbala na Starom kontinentu viđeno je šest golova, veliki preokret, ali je Mančester junajted na kraju izjednačio sa igračem manje.

U utakmici u kojoj je od 20. minuta imao dva gola prednosti, Mančester Junajted je doveo sebe u situaciju da sa igračem manje gleda porazu u oči, da bi ga u samoj nadoknadi tako prežaljenog rezervista Hari Megvajer povukao sa litice i donio mu bod, tek drugi u Ligi Evrope – 3:3 (2:2).

Nije više to iznenađenje, jer Mančester Junajted sad već standardno razočarava gdje god da se pojavi. Mada je večeras na Dragau uspio da napravi ono što iz kuhinje Erika ten Haga dosad nije izlazilo – da pokaže i svoje najbolje i najgore lice, sve za jedno poluvrijeme!

U narednom kolu, Porto će dočekati Hofenhajm, dok će Junajted gostovati u Istanbulu Fenerbahčeu.

FCSB je u Solunu pobijedio domaći PAOK 1:0, a svih 90 minuta na terenu u pobjedničkom timu proveo je crnogorski reprezentativac Risto Radunović.

Obje pobjede ima tim iz Bukurešta na startu Lige Evrope i odmah jaka kandidatura za plasman u nokaut fazu.

Lion je na gostujućem terenu u Glazgovu pobijedio Rendžers 4:1.

Po dva gola za Lion su postigli Malik Fofana u 10. i 55. i Aleksandr Lakazet u 19. i prvom minutu nadoknade poluvremena.

Gol za Rendžers postigao je Tom Lorens u 14. minutu.

Lion je upisao drugu pobjedu, a Rendžers drugi poraz.

Fudbaleri Ajntrahta su na gostovanju u Istanbulu pobijedili Bešiktaš 3:1.

Golove za Ajntraht postigli su Omar Marmuš iz penala u 19, Dina Ebimbe u 22. i Ansgar Knauf u 82. minutu.

Gol za Bešiktaš postigao je Artur Masuaku u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Ajntraht ima jednu pobjedu i jedan remi, a Bešiktaš dva poraza.

U ostalim mečevima, Tvente i Fenerbahče su u Enshedeu odigrali neriješeno 1:1, Elfsborg je kao domaćin pobedio Romu 1:0, Atletik Bilbao je na svom terenu savladao AZ Alkmar 2:0, Sent Žiloaz i Bodo Glimt su u Briselu odigrali neriješeno 0:0, dok su Viktorija i Ludogorec u Plzenu remizirali 0:0.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve