Petak, 4 Oktobra, 2024
Rubrika:

Melanija Tramp kaže da je ubijedila supruga da odustane od oštre politike prema migrantima

Nesporazum oko migranata nije jedini između dvoje supružnika o kojem ona piše u memoarima koji će u SAD biti objavljeni naredne nedjelje

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp opisala je u svojim memoarima kako je uspjela da svog supruga, nekadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trampa, ubijedi da odustane od oštre politike prema migrantima prema kojoj se djeca razdvajaju od roditelja.

Ona je napisala da je suprugu u jednom trenutku rekla da to mora da prestane, ukazujući mu na traume koje ta praksa izaziva kod migrantskih porodica, nakon čega je on brzo poslušao i ukinuo tu mjeru 20. juna 2018, prenosi Guadian.

Melanija je navela da je, pošto je i sama imigrant, lično razumjela sve one koji žele da nađu bolji život u Americi, kao i da je shvatila da se problem razdvajanja djece i roditelja migranata mora hitno riješiti jer je to pitanje izazivalo i negodovanje javnosti.

Nesporazum oko migranata nije jedini između dvoje supružnika o kojem ona piše u memoarima koji će u SAD biti objavljeni naredne nedjelje.

Osvrnula se i na njeno neslaganje sa suprugom oko pitanja abortusa, budući da je ona vatreni zagovornik prava žena na pobačaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve