Petak, 4 Oktobra, 2024
Rubrika:

Lijepo lice, sakriveno ispod vela: Pogledajte novi projekat Dnevnog centra Nikšić: Jesen stiže dunjo moja

Temu spota razradio je stručni tim Dnevnog centra: Đurđina Filimanović, Željka Jovanović, a ulozi snimatelja bila je Darinka Čurović

Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić- sa njima nikad kraja prijatnim iznenađenjima.

I ovu jesen dočekuju sa novim projektom koji su uradili sa mnogo ljubavi pokazujući nam raskoš svoga talenta spotom kojim su na svojevrstan način predstavili pjesmu Đorđa Balaševića „Jesen stiže dunjo moja“.

Pogledajte kako su korisnici nikšićkog Dnevnog centra Branko Đurović, Aleksandra Ivaštanin, Vasilije Šućur, Anđela Petrović, Milan Radošević, Dejan Vučetić, Đoko Delić, Mihailo Vuković, Vuko Durutović, Jelena Žižić, Jelena Jovović, Peđa Nedić, Darko Andrijašević, Vuk Novaković i  Ivana Ivanović “donijeli” Balaševićevu pjesmu.

Spot su uz podršku osoblja Dnevnog centra i direktora te ustanove Radovana Dragnića završili za dvadesetak dana.

“Ne, ni ovog puta se nismo štedjeli dati svoj maksimum u iskazivanju emocija i glumačkog talenta. A najviše emocija koje se vezuju za osjećanja patnje zbog neuzvraćene ljubavi. I tako je svako od nas našao svoje mjesto i inspiraciju u pjesmi „Svirajte mi jesen stiže dunjo moja“. I sve je bilo tu. Baš kao da smo u stvarnoj epohi tog vremena i same pjesme, dočaravajući „stih po stih“, kada kao vojnik dolazim putničkom klasom, zatičem se na svadbi a tamo baš ONA „poznata cura u belom“. Lijepo lice, sakriveno ispod vela, a oko nas svatovi. Svi dotjerani. I da, svirali su nam „Jesen stiže dunjo moja, jesen rana…..isprepletena svim onim osjećanjima junakove boli zbog onoga što je moglo biti. Uživajte onoliko koliko smo mi uživali u ovom stvaranju“, navode iz Dnevnog centra.

Temu spota razradio je stručni tim Dnevnog centra: Đurđina Filimanović, Željka Jovanović, a ulozi snimatelja bila je Darinka Čurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve