Subota, 5 Oktobra, 2024
Rubrika:

Crnogorski paradoks

Realno gledano, zaista niko ne bi mogao da pokori Crnu Goru, bez pomoći domaćih veleizdajnika, koji u ovom trenutku bukvalno jašu na crnogorskoj suverenosti i od nje isisavaju razne privilegije i funkcije.

Piše: Milutin L. Cerović

Neverovatna stvar se desila Crnoj Gori pre nešto manje od pola decenije – nju je ”oslobodila” ekipa dobro organizovanih profesionalnih janičara i okupatora odevenih uglavnom u crne odore/haljine.

Svi oni se legitimišu kao vojska i narod neke tuđe države usred Crne Gore.

Oni koji drže Crnu Goru okupiranom su isti oni koji dolaze iz neposrednog komšiluka, naravno uz pomoć domaćeg okupacionog četničkog korpusa.

Realno gledano, zaista niko ne bi mogao da pokori Crnu Goru, bez pomoći domaćih veleizdajnika, koji u ovom trenutku bukvalno jašu na crnogorskoj suverenosti i od nje isisavaju razne privilegije i funkcije.

Oni se javno hvale sve vreme da su oslobodili Crnu Goru, samo od koga i od čega, to ne govore.

Ne govore, jer se radi o oslobođenju Crne Gore od samih Crnogoraca pre svega, jer su isti proglašeni za persone non grata. To su valjda te tekovine ‘’30. avgusta” na koje se poneki politički imbecili i amebe i dalje pozivaju, čak i nakon debakla na izborima u Podgorici.

Po ”tekovinama 30. avgusta”, vodeća nacija u Crnoj Gori po kojoj se i zove država, postala je uljez i njen neprijatelj, a njeni janičari sami sebe su proglasili za spasitelje te iste Crne Gore!? Pa sad vi vidite kakve su to tekovine na koje se pozivaju ”oslobodioci”.

Ovakvo stanje svesti, ili bolje rečeno teške nesvesti, retko se viđa od kada je ”svijeta i vijeka” što bi se reklo u Crnoj Gori.

U ovom trenutku Crna Gora živi niti na zemlji, niti na nebu.

Jednostavno Crna Gora u ovom trenutku ima status čardaka koji bitiše u interregnumu.

U prevodu: Niti tamo, niti ovamo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
PePera
04.10.2024-07:21 07:21

Cjepanica u akciju !!!!! Popust na količinu gluposti !!
Drvo a opjet nije.
Mozak – nema.
Pa šta je onda?!

Lovćen
04.10.2024-11:18 11:18
Reply to  PePera

Ti!

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
04.10.2024-07:33 07:33

Svi koji su uzeli srpsko državljanstvo automatski postaju vojni obaveznici države Srbije, tako usvoji li se obavezno služenje vojske tamo njima, biće obavezni da idu u vojsku. Da li će ih loviti vojna policija po Crnoj Gori ili će ih, kraknu li u tamo njima milu Srbiju, ćapavati za šiju i strpavati u njihove kasarne ili u vojne kazamate, se još ne zna. U slučaju da Srbija zarati šnekim biće obavezni da se pojave kao topovsko meso pa makar to bila i tamo njima mrska im domovina Crna Gora, neće im pomagati ni kolež da su aperisani… Nijesu bolje ni… Pročitaj više »

LoMi
04.10.2024-11:14 11:14

Jel si ti automatski idiot ili si to stekao radom?