Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Rubrika:

Državljaninu Kuvajta zadržavanje zbog lažnog pasoša

On je juče uhapšen na podgoričkom Aerodromu, prilikom granične kontrole putnika avio-kompanije koja saobraća na liniji Podgorica – London

Državljaninu Kuvajta A.A. Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odredilo je zadržavanje do 72 sata zbog sumnje da je pokušao da napusti Crnu Goru sa lažnim pasošem Kuvajta.

On je juče uhapšen na podgoričkom Aerodromu, prilikom granične kontrole putnika avio-kompanije koja saobraća na liniji Podgorica – London.

”Osumnjičeni je policijskim službenicima na Aerodromu Podgorica, prilikom pasoške kontrole na letu za London, predao falsifikovani pasoš navodno izdat na njegovo ime”, navodi se u saopštenju ODT-a.

A.A. je policijskim službenicima saopštio da je lažni pasoš nabavio u Kuvajtu za iznos od 6.000 eura koje je po dolasku u London trebalo da plati, kao i da je lice bez državljanstva.

Nakon toga, on je po nalogu osnovnog tužioca u Podgorici, uhapšen i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve