Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Rubrika:

Tahirović: Crnogorska luča slobode, zajedništva, jednakosti svih vjera i nacija, sija najjače iz Rožaja

''Vjerujem da će nas okupljati borba za bolji život svih građana Rožaja, da ćemo osnaživati našu vjeru u prosperitetno i građansko društvo jednakih šansi za sve''

Predsjednica OO DPS Rožaje Seniha Tahirović uputila je čestitku povodom Dan opštine Rožaje predsjedniku Opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine Almiru Avdiću, odbornicama i odbornicima, kao i svim građankama i građanima našeg grada.

“Sa pijetetom i ponosom pominjemo antifašističku borbu naših predaka i istrajno čuvajmo njene tekovine.

Crnogorska luča slobode, zajedništva, jednakosti svih vjera i nacija, sija najjače iz Rožaja.

Vjerujem da će nas okupljati borba za bolji život svih građana Rožaja, da ćemo osnaživati našu vjeru u prosperitetno i građansko društvo jednakih šansi za sve.

Zahvaljujući prirodnim ljepotama kojima naš grad obiluje, iskreno se nadam da ćemo prepoznati taj potencijal i da će Rožaje postati najatraktivnija destinacija za turiste”, navodi Tahirović.

Za ovu, ali i svaku buduću lokalnu upravu, na prvom mjestu treba biti bolji životni standard svih građana, očuvanje životne sredine i dobar strateški plan za razvoj grada, dodaje Tahirović.

“U našim rukama je odgovornost da grad učinimo boljim mjestom za život, da bude sređeniji, moderniji, evropski grad.

Ostanimo vjerni našim korijenima i amanetu koji su nam ostavili naši preci – čuvajmo naš grad”, zaključila je Tahirović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Suljo
30.09.2024-21:46 21:46

Kumim vas bogom ono zlo Ibrahimovica na smjetliste da pocerate obrukao je BS-( HUSOVICA ) Licnost koja ce se pamtiti u CG- da pustite ovog zlocinca cetnickog lopova da prestavlja BS—————–PIH-PIH !