Subota, 5 Oktobra, 2024
Rubrika:

Rakčević: Partije na državnom nivou nemaju većinu, bićemo temelj buduće vlasti

Na pitanje sa kim će biti temelj buduće gradske vlasti, Rakčević je odgovorio da se razbijaju u paramparčad teze njihovih političkih oponenata da neće biti stožer buduće vlasti

Nosilac liste “Za bolju Podgoricu – Jakov Milatović” Luka Rakčević rekao je da ta lista određuje politički pravac i Podgorice i Crne Gore u narednom nivou.

“Želim od srca da se zahvalim svim građanima Podgorice što su nam ukazali povjerenje i što su našoj listi dali oko 11 procenata…. To našoj listi omogućava da bude temelj i da odredi politički pravac nove uprave Glavnog grada. Partije koje na državnom nivou čine dvotrećinsku većinu, u Podgorici nemaju većinu”, rekao je Rakčević.

Na pitanje sa kim će biti temelj buduće gradske vlasti, Rakčević je odgovorio da se razbijaju u paramparčad teze njihovih političkih oponenata da neće biti stožer buduće vlasti.

“Mi smo sve vrijeme govorili da ćemo mi biti ti koji će udariti snažan temelj gradske uprave i ovaj izborni rezultat to dokazuje. Tek smo dobili preliminarne rezultate. Ja ne bih večeras otkrivao strategiju koja će biti jasno prezentovana u narednim danima. Vodićemo pregovore isključivo vodeći računa o interesima Podgorice i njenih građana”, kazao je Rakčević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve