Nedjelja, 29 Septembra, 2024
Rubrika:

Milan Vukotić: Ništa nije gotovo, možemo još bolje da igramo

Ofanzivni vezista Budućnosti, međutim, smatra da je još dug put do titule.

Milan Vukotić igra u fenomenalnoj formi. Postigao je po dva gola na posljednja dva gostovanja (Jezero i Dečić), pa je Budućnost nakon devet odigranih kola stekla ogromnih osam bodova na vrhu tabele. Ofanzivni vezista “plavih”, međutim, smatra da je još dug put do titule.

“Otvorili smo utakmicu na vrijeme, pa je sve bilo mnogo lakše u nastavku. To je uvijek neki drugi meč, utakmica u kojoj nema favorita bez obzira na tabelu, formu ili razliku u bodovima. Mislim da smo dobro odigrali, kao kolektiv smo izgledali odlično u svim segmentima, osvojili tri važna boda na gostovanju, učvrstili se na vrhu tabele i to je to. Tek je završen prvi krug prvenstva i neozbiljno je da pričamo o bilo čemu drugom sem o lijepoj bodovnoj zalihi koju imamo. Sjutra se vraćamo obavezama i željni smo novih izazova na treninzima i utakmicama”, jasan je Vukotić u intervjuu za klupski sajt.

Kazao je da bi za crnogorski fudbal bilo mnogo bolje da ima što više utakmica poput one u Tuzima, u petak.

“Sve je bilo na najvećem mogućem nivou. Tribine su bile pune, naši navijači su došli u velikom broju da nas podrže, navijanje je bilo fer i korektno kako i treba da bude, pa smo se i mi igrači osjećali – lijepo. Prava utakmica”, istakao je vezista “plavih”.

On je sa pet golova prvi strijelac lige, a upisao je i četiri asistencije.

“Naravno, morate da budete zadovoljni kada uđete u seriju golova i asistencija, ali želim da budem još bolji kako individualno, tako i kolektivno kako bih doprinio timu što više mogu“, kazao je Vukotić i dodao:

“Nije nas bilo lako uigrati sve, ali mislim kako vrijeme odmiče da se sve više zbližavamo na terenu. Zato i mislim da svi zajedno možemo da budemo bolji, na kraju krajeva i moramo, jer Budućnost uvijek traži samo najbolje. I to svi mi znamo, jer smo svjesni veličina i značaja dresa koji nosimo“.

Vukotić bi trebao da bude na spisku Roberta Prosinečkog za gostovanja Turskoj i Velsu u okviru Lige nacija. Nada se da će i dobiti šansu da zaigra…

“Uvijek ću se sa velikim ponosom odazvati i dati cijelog sebe za dres sa državnim grbom, jer reprezentacija za svakog igrača mora da bude privilegija. Naravno, na selektoru je da odluči da li zaslužujem poziv ili ne“, zaključio je Vukotić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve