Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Rubrika:

Korisnici Doma strarih u Risnu ponovo šetali modnom pistom

Manifestacija se organizuje na inicijativu Nataše Milosavljević Šćepanović, bivše Miss Crne Gore i vlasnice agencije AR Scouting, a pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i socijalnog staranja Crne Gore, Opštine Kotor, kao i drugih sponzora

U Domu starih Grabovac u Risnu održano je šesto, sada već tradicionalno, izdanje manifestacije “Noć mode u Grabovcu 2024.” u okviru koje se u ulozi modela pojavljuju korisnici doma i Dnevnog boravka.

Manifestacija se organizuje na inicijativu Nataše Milosavljević Šćepanović, bivše Miss Crne Gore i vlasnice agencije AR Scouting, a pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i socijalnog staranja Crne Gore, Opštine Kotor, kao i drugih sponzora.

“Cilj događaja je da se skrene pažnja na osobe u poznim godinama i njihove potrebe, I drago mi je što manifestacija iz godine u godinu biva sve bolja i posjećenija. Trudimo se da pošaljemo jednu lijepu poruku I da se sto više njih osjete društveno odgovorni prema ovakvim događajima”, poručila je Milosavljević- Šćepanović.

Korisnice Doma starih prošetale su u kreacijama domaćih dizajnera Marine Banović, Nade Koljenšić, Maje Pavićević, Natalie Urbanove i Kotoranke Ljube Šljuke korisnice Dnevnog boravka u tom gradu. Za šminku je bio zadužen Farmasi tim a frizure potpisuje Sunflower salon ljepote, kao i frizerski salon Doma starih.

“Devet muških modela samostalno su odabrali odjevne kombinacije, ujedno to je i poklon Doma starih za njih” kazao je direktor Doma starih Srđan Dragomanović.

“Svake godine se trudimo da napredujemo i da ova manifestacija bude sve bolja. Ovo je jedan kolektiv koji diše slogom i zajedništvom i mislim da je prevazišo sam sebe i da smo dali domaći zadatak svim ostalim ustanovama u regionu”, kaže Dragomanović.

U Grabovcu se redovno organizuju razne manifestacije a naredna je obilježavanje 29. novembra- Dana SFRJ, a zatim i prigodan doček Nove godine. U Domu se realizuju brojne radionice – likovna, muzička, novinarska, folklorna,

Sve odjevne kombinacije koje su korisnici nosili na reviji dobili su na poklon. Muzički gost manifestacije bila je Milena Vučić.

Program je završen spektakularnim vatrometom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve